Otthon / Ezt főzd meg! / Közkedvelt recepttárral jelentkezik Borbás Marcsi

Közkedvelt recepttárral jelentkezik Borbás Marcsi

Közkedvelt süteményrecepteket gyűjtött össze Borbás Marcsi december elején megjelenő, Édes békeidők című új kötetében.

A december 5-én megjelenő Édes békeidők más tematikát követ, mint a televíziós műsorvezető eddigi kötetei, hiszen ebben a könyvében most a XIX-XX. század fordulójának hangulatát, a szecesszió motívumait, a nagy cukrászok hagyatékát és a nagymamák süteményeit idézi meg – olvasható a könyv ajánlójában.
A kötetben olyan klasszikus receptekkel találkozhatnak az olvasók, mint az aranygaluska, a hólabda, a keleti csemege, a kókuszkocka vagy a dobostorta.
„Édességet enni nem bűn. Nem kell sokat, de az a kevés legyen igazi, házi, mint annak idején” – vallja a szerző, aki szerint szerencsés korban élünk, hiszen újra bárki számára hozzáférhetőek a legjobb alapanyagok, a falusi tojástól kezdve az eredeti vajon és a frissen darált dión át a különféle lisztekig vagy a jó minőségű csokoládéig.
A kötetben csupa kipróbált, bárki által elkészíthető sütemény található, hiszen Borbás Marcsi célja az volt, hogy feltárjon minden titkot, ami a nagy klasszikusok elkészítéséhez szükséges.

Hír: MTI

Fotó: Gasztroangyal.hu

About regio33

Check Also

32 ÉVE EZEN A NAPON TARTOTTÁK MEG A RENDSZERVÁLTÁS UTÁNI ELSŐ SZABAD ORSZÁGGYŰLÉSI VÁLASZTÁS ELSŐ FORDULÓJÁT

Hosszú évtizedeket követően 1990-ben rendezték meg hazánkban az első szabad országgyűlési választásokat, ennek feltételeit, kereteit …

Leave a Reply