Otthon / Dorog hírei / Megtartotta szokásos év végi záróünnepségét a Dorogi FC

Megtartotta szokásos év végi záróünnepségét a Dorogi FC

Majer László elnöksége óta megszokhattuk, hogy nem csak a felnőtt csapat évről évre erősebbé építése a cél, hanem a közönség teljes kiszolgálása, az utánpótlás-nevelés és a Dorog városához méltó futball légkör megteremtése is.

December 12-én ismét a városi sportcsarnok adott otthont a Dorogi FC hagyományos évadzáró rendezvényének, ahol a teljes szakosztály képviseltette magát, a felnőtt keret tagjaitól, az utánpótlás játékosokkal, edzőkkel, szakmai stábbal együtt. Nagy öröm látni azt, hogy ennyien hódolnak ennek a sportágnak, mely Dorogon óriási múltra tekint vissza. Mayer László Elnök Úr évértékelő beszédjében hangsúlyozta, hogy Dorog ismét felkerült a magyar futballtérképre. A dorogiak és környékbeliek legnagyobb örömére. Hosszú és kemény munka eredménye ez és reméljük, hogy a lendület töretlen lesz.

A beszédet követően az utánpótlás csapatok edzői bemutatták játékosaikat, ezt követően pedig átadták a kiemelkedő sportolóknak járó díjakat. A rendezvényt játékos vetélkedők és sorversenyek zárták.

A szerkesztőség nevében kívánunk sikeres tavaszt a Dorogi FC minden korosztályos és felnőtt csapatának!

Hajrá Dorog! Hajrá Bányász!

 

Képek forrása: dorogifc.hu

About regio33

Check Also

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús …

Leave a Reply