Otthon / Esztergom hírei / Újra irodát nyitott a Jobbik Esztergomban
Kép forrása: hidlap.hu

Újra irodát nyitott a Jobbik Esztergomban

Megnyitotta új irodáját a Jobbik Esztergomban. A párt helyi szervezete a Kossuth Lajos utca 8. szám alatt várja a lakosságot bármilyen felmerülő kérdéssel. A Jobbik karácsonyhoz közeledve egy jótékonysági akciót is hirdetett, hajléktalanoknak és rászoruló családoknak gyűjtenek tartós élelmiszert.

Az elmúlt négy évben a választókörzetben Dorogon, Sárisápon és Nyergesújfalun gyűjtötték az adományokat, de most az iroda megnyitásával lehetőség van Esztergomban is leadni az ajándékokat.

Nunkovics Tibor választókerületi elnök elmondta, hogy a helyiségnek nagy jelentősége van a városban, így sokkal közvetlenebbül tudnak beszélni és találkozni az emberekkel.

Stámusz Andrea önkormányzati képviselő úgy fogalmazott: nagyon örülünk annak, hogy sikerült Esztergomban megnyitni az irodát. Eddig, amikor a lakosság megkeresett bennünket csak kávézókban tudtunk leüli megbeszélni a problémáikat, most viszont lesz egy fix hely, ahol megtalálhatnak bennünket.

A fogadóórák mellett különböző programokkal is készülnek majd, többek között kiállítással és történész előadással várják majd hamarosan az érdeklődőket. – írja a hidlap.hu

 

Forrás: www.hidlap.hu

About regio33

Check Also

Jövőre adómentes lesz a pálinkafőzés, drágul a cigi és emelik a kisvállalati adó árbevételi korlátját

Számos adóváltoztatásról döntött az Országgyűlés november 17-én. A Ház döntése alapján a személyijövedelemadó-kedvezmény 2021-től az …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük