Otthon / Dorog hírei / Ilyet se nagyon láttunk még! Cross motorral a Palatinus-tó jegén

Ilyet se nagyon láttunk még! Cross motorral a Palatinus-tó jegén

Örülünk neki vagy sem, de idén is megtapasztalhattuk a tél legjellemzőbb tulajdonságát, azt, hogy hideg. Bizony télen hideg van, sőt fagyni is szokott.

A hideg pedig nem is olyan szokatlan faggyal jár. Ennek természetesen sokan nem örülnek, hiszen fűtés nem olcsó mulatság. A fagyos időnek azonban hasznos hozadékai is vannak. Gondoljunk csak a betegségek terjedésének lassítására vagy éppen a téli sportok, mondjuk a korcsolyázás hódolóira, akik biztosan üdvözölték az ország számos területén rekordokat döntögető hideget.

A esztergomi-kertvárosi (dorogi) Palatinus-tavon meg is jelentek a korcsolyázók és pár váratlan vendég is. Az Öböl Music Beach partszakainál ugyanis motorosok hajtottak a jégre és pattintottak el némi adrenalin bombát. Mondhatnánk, hogy megőrültek és mennyire veszélyes amit csinálnak, ám a rekord hidegnek köszönhetően létrejött 18 centiméteres jégvastagság valószínűleg elegendő ahhoz, hogy biztonságban érezhessék magukat a beszakadástól. Az alábbi videóból legalábbis ez derül ki. 🙂

 

About regio33

Check Also

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús …

Leave a Reply