Otthon / Dorog hírei / Kiütéssel nyert a Dorogi FC Mosonmagyaróváron
Jól megy idegenben a csapatnak.

Kiütéssel nyert a Dorogi FC Mosonmagyaróváron

Nehéz meccsre számítottunk, de mindenkit meglepett a vendég csapat!

Németh Szabolcs edző dorogi pályafutása alatt megszokhattuk, hogy a csapat a biztos védekezésre épít, majd az ebből induló gyors kontra támadásokra. Úgy utazott a Dorogi FC az ősszel kiválóan szereplő Mosonmagyaróvári TE-hez, hogy a támadójáték még igencsak akadozott. Az MTE viszont az elmúlt két meccsét elbukta, melyre 2016 őszén volt utoljára példa.

A papírformát a kukába vágva, a dorogiak a mérkőzés első percétől kezdve támadólag léptek fel, mely láthatóan váratlanul érte a hazai csapatot. Már az első félidőben megalapozták a három pont sorsát a vendégek, hiszen a 19. percben egy jól beívelt sarokrúgás után Bora György volt eredményes fejjel. Gyorsan beérett a offenzíva. Nem sokkal később, a 31. percben Medgyes Zoltán eresztett meg egy erős lövést a 16-oson kívülről, a kapus tehetetlen volt.

A második félidőre nem változott a felállás, mivel a Dorog tovább támadott és az MTE nem tudott továbbra sem feljavulni. Végre a friss igazolás, korábbi NB 1-es gólkirály Simon Attila is betalált, ráadásul kétszer. Először 63. percben egy bombagóllal, majd a 76. percben egy szépségdíjas találattal, amikor egy szögletet kapásból lőtt a léc alá. Az ilyen megmozdulásokért érkezett Dorogra és reméljük sikerül a szezon hátralévő részében is hasonló játékot mutatnia.

A végeredmény tehát MTE – Dorog 0:4 és újabb egy helyet lépett előre a csapat a tabellán, úgy hogy a 5. helyezett, csak 8. pontra van (a Kisvárda a cikk idejében meccshátrányban volt).

Csak így tovább! Hajrá Dorog!

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply