Otthon / Országos hírek / Buzizás után csicskázott Orbán Viktor

Buzizás után csicskázott Orbán Viktor

Amikor az ember azt gondolja, hogy van egy szint, aminél nincs lejjebb a magyar politikában, akkor megjelenik Orbán Viktor.Nézettségi rekordot döntött Orbán Viktor legutóbbi parlamenti csörtéje Vona Gáborral, a Jobbik elnökével, amikor is a miniszterelnök nemes egyszerűséggel lebuzizta a legerősebb ellenzéki párt vezetőjét.

Sokan akkor némileg csalódottak voltak a miniszterelnök reakcióját illetően, hiszen Orbán Viktor szónoki képességeit még ellenségei is elismerik, pont ezért nem vártak tőle ilyen – mondjuk ki – aljas választ. Akkor azt gondolhattuk, hogy látva a vita nézettségi rekordjait és visszajelzéseit, nem fog még egyszer ilyen hibát elkövetni ez az ekkora rutinnal rendelkező ember. Nos, tévedtünk! A mai ülésen lezajlott újabb Vona-Orbán csörtében az ellenzéki vezető azt kérte Orbán Viktortól, hogy nyilatkozzon arról volt-e valaha bármilyen kapcsolata a kommunista rezsim állambiztonsági szerveivel, jelentett-e valaha is. A miniszterelnök egyértelmű választ nem adott, inkább csak újfent dobálódzott a szavakkal, így csúszhatott ki az alábbi kijelentés a száján a Jobbik elnöke felé:

„Egy radikális nemzeti pártból a Jobbik csicskapárt lett.”

Utalva a vizionált Simicska-Jobbik kapcsolatra. Erre azonban eddig jóval kevesebb jel utal, mint a Mészáros-Orbán kapcsolatra…

A miniszterelnök nemrég szóvá tette, hogy az ellenzéki pártok lezüllesztik a Parlament működését. Egy választó mire gondoljon ilyenkor? Ki zülleszt?

 

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply