Otthon / Dorog hírei / Dorogi győzelem Nyíregyházán!
Kiélezett küzdelemben szerezte meg a 3 pontot a Dorogi FC. Fotó: dorogifc.hu

Dorogi győzelem Nyíregyházán!

A hétközi hazai döntetlen után a nem túl acélos formában lévő Nyíregyháza várt a dorogi csapatra.

A hetek óta egyre jobb játékot mutató Dorogi FC a Spartacushoz látogatott a mai napon, az NB2 26. fordulójában. A két csapat között csupán 4 pont volt a különbség, így a vendégeknek létfontosságú volt a 3 pont megszerzése, hiszen így stabilizálhatták volna magukat a középmezőnyben.

A dorogiak a Demjén – Berkó, Csató, Bora – Kővári, Lénárt, Mészáros, Füredi – Grabant, Medgyes – Simon összeállításban léptek pályára, mely inkább egy védekezésre alapuló felállást mutat. A mérkőzés közben mindenki realizálhatta, hogy a hazaiak sem a támadásaikról fogják nevezetessé tenni mérkőzést. Középpályás harc jellemezte tehát a játékot, melyen a félidőben érezhető volt, hogy egy gólos találkozó lesz.

A második félidő felénél Szedlár váltotta Medgyest a dorogiaknál, aki nagyjából 10 perccel később egy kihagyhatatlan, üres kapus ziccerrel szolgálta ki a friss téli igazolást, Simon Attilát, aki a 74. percben értékesítette a helyzetet és immáron négy gólnál jár új klubjában.

Több gól nem is született a találkozón, így a Dorog folytatja a zárkózást és immáron 12. a tabellán, csupán 6 pontra lemaradva a 6. helyezett Szegedtől.

Így tovább fiúk! Hajrá Dorog!

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply