Otthon / Egyéb / Milyen legyen Esztergom városképe? Milyen legyen az új helyi építési szabályzat?

Milyen legyen Esztergom városképe? Milyen legyen az új helyi építési szabályzat?

Lakossági fórum a települési arculat kialakításáért.

A települési arculati kézikönyv, a településképi rendelet, a településszerkezeti terv, a helyi építési szabályzat készítésével, valamint a megváltozott építési szabályokkal kapcsolatban lakossági fórumot tart Esztergom önkormányzata 2017. március 22-én (szerda) 17.30 órai kezdettel a Zsinagógában.

A partnerségi egyeztetés szabályairól szóló önkormányzati rendelet értelmében a közlemény megjelenésének időpontjától van lehetőség az érdekképviseleti, a civil és a gazdálkodó szervezeteknek, az egyházaknak, valamint a környezetvédelmi érdekek képviseletére létrehozott,

politikai pártnak és érdekképviseletnek nem minősülő egyesületeknek a polgármesterhez történő bejelentkezésre. Esztergom város lakosságának, az ingatlantulajdonosoknak, valamint a fentebb jelzett szervezeteknek a készülő dokumentumokkal kapcsolatban 2017. március 30-ig van lehetősége írásos kérelmet, észrevételt, javaslatot tenni a polgármesternek címzett levélben (2500 Esztergom, Széchenyi tér 1.), vagy elektronikus úton a varoshaza@esztergom.hu e-mail címre.

A kérelem, javaslat, észrevétel a fórumon szóban és írásban is előterjeszthető. Aki már adott be kérelmet a helyi építési szabály módosításával kapcsolatban, annak azt nem kell megismételnie.

 

Forrás: Esztergom Városháza

About regio33

Check Also

Hetek alatt felszámolják a városi kórházak maradék függetlenségét

Még az idén minden pénzügyi jogosítvány a megyei kórházakhoz és a centrumkórházakhoz kerül. Többségében decemberig, …

Leave a Reply