Otthon / Dorog hírei / Ismét győzött a Dorogi FC! Ezúttal a Kozármisleny volt az áldozat!
Jól megy idegenben a csapatnak.

Ismét győzött a Dorogi FC! Ezúttal a Kozármisleny volt az áldozat!

Jó formában várták a vendégek a találkozót, hozták is az elvártakat!Németh Szabolcs vezetőedző a Zima – Kővári, Berkó, Csató M., Bora, Bor, – Tóth M., Mészáros Á., Tomás, Medgyes – Simon A. összeállításban küldte a dorogi csapatot a pályára, mely a szokásos biztos védekezésre és az abból induló kontratámadásokra alapozta játékát. Ennek megfelelően a hazaiak támadtak valamivel többet, de a dorogiak nagyon veszélyes és gyors ellentámadásokat vezettek.

A vezetést a második félidő elején szerezte meg a vendég csapat, egy magabiztosan végrehajtott büntetőt követően, melyen Bor Dávid jegyzett. Ezt követően a mérkőzés képe nem változott. Támadott a hazai csapat, de a dorogiak jól állták a sarat és kontrából veszélyeztettek. A mérkőzés végén pedig Medgyes Zoltán biztosította be a dorogiak újabb győzelmét. A piros-feketék ismét egy helyet léptek előre a tabellán, és a Nyíregyházát megelőzve immáron a 11. helyen állnak. Az élmezőny sincs messze, hiszen az 5. helyezett Vác csupán 8 pontra van, mely a hátralévő 11 fordulót tekintve abszolút nem tűnik behozhatatlannak.

Szép volt fiúk! Hajrá Dorog!

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply