Otthon / Dorog hírei / Gól nélküli döntetlent játszott a Dorogi FC a Cegléd otthonában

Gól nélküli döntetlent játszott a Dorogi FC a Cegléd otthonában

Folytatta veretlenségi sorozatát a Dorogi FC, ám ezúttal csak egy ponttal gazdagodtak.

Két jó formában lévő csapat várta a mai mérkőzést Cegléden, az NB II. 29. fordulójában, hiszen a vendégek 6 meccs óta veretlenek (4 győzelem, 2 döntetlen), míg a hazaiak 4 meccs óta nem találtak legyőzőre. A dorogiak egyébként még gólt sem kaptak ezeken a mérkőzéseken, ami külön bravúr.

A dorogiak nem változtattak hétvégi kezdőjükön és a Zima-Berkó, Csató, Bora-Kővári, Mészáros, Lénárt, Bor- Tóth, Simon, Medgyes összeállításban léptek pályára. Az első félidőben a hazaiakat az erős szél támogatta és két veszélyes ziccert is sikerült kialakítaniuk. Szerencsére mindkettő kimaradt. A mérkőzés egyébként kiélezett küzdelmet hozott, egy pici vendég fölénnyel. A végeredmény 0-0 lett, tehát immáron 9. mérkőzés óta érintetlen a dorogi csapat hálója. A Dorog továbbra is stabilan a középmezőny tagja a Cegléd igyekszik minél távolabb kerülni a kieső zónától.

Vasárnap 16:30-kor a 4. helyezett Balmazújváros látogat Dorogra, így igen nehéz mérkőzés vár a fiúkra. Reméljük minél többen kilátogatnak a Buzánszky Jenő Stadionba.

Hajrá Dorog!

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply