Otthon / Dorog hírei / Újabb bravúros győzelem, tovább tart a dorogi veretlenség

Újabb bravúros győzelem, tovább tart a dorogi veretlenség

Húsvét vasárnap a Dorogi FC a Balmazújváros csapatát fogadta a Buzánszky stadionban.

A vendégek az élmezőnyben foglalnak helyet, a tabella 4. helyéről várták a mai mérkőzést. A hazaiak a megszokott Zima-Berkó, Csató, Bora- Kővári, Mészáros, Lénárt, Bor- Medgyes, Simon, Tóth összeállításban kezdték a mérkőzést. Nagy iramú, szikrázóan kemény első félidőt láthatott a szép számú közönség. A 16. percben Tóth Martin csapott le egy labdára, majd a kapus mellett a bal sarokba lőtt. Az eredmény a félidőig nem változott, dorogi vezetéssel mehettek a csapatok az öltözőbe. A második félidőben még nagyobb sebességre kapcsoltak a vendég balmaziak, de a hazai védelem álta a rohamokat. Egy ízben Berkó a gólvonalon mentette meg a hazai kaput. Az utolsó percekben a csereként beállt közönség kedvenc Szedlár lépett ki a védők között, lerántani se tudták, majd a kapu jobb oldalába lőtt.

Ezzel a Dorog 2-0-ra megnyerte a mérkőzést, tovább őrzik veretlenségüket, ami 8 mérkőzés óta tart és 754 perce nem kapott gólt a csapat!

Dorogi FC-Balmaz Kamilla 2-0 (1-0).

Szép volt fiúk, Hajrá Bányász!

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply