Otthon / Esztergom hírei / Továbbra is partvonalon a sírásó, aki feltárta a jogsértéseket

Továbbra is partvonalon a sírásó, aki feltárta a jogsértéseket

Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük Rézműves Tibor nyílt levelét, melyet az esztergomi lakosságnak címzett.

Rézműves volt az a személy, akinek köszönhetően nyilvánosságra kerültek azok az információk, miszerint az Esztergomi Kegyeleti Kft. számos jogsértést követett el.

„NÍILT LEVÉL az Esztergomiak tájékoztatására Tisztelt Esztergomiak!
Annak érdekében,hogy a közvélemény előtt is ismertté váljon az Esztergomi Kegyeleti Kft-ben az ügyvezető utasítására elkövetett kegyeletsértés és a temető üzemeltetése során tapasztalt közegészségügyi jogsértésről, az alábbiakban tájékoztatom az Esztergomiakat és a Városi
Önkormányzat képviselőit.
Az esztergomi Kegyeleti Kft. ügyvezető igazgatójának utasítására a- Társaság kizárólag a halottak szállítására használt gépkocsiját- a temetői szemetek és zöldhulladékok szállítására használták.

Fényképfelvétel igazolja,hogy a temetői szemetekkel együtt, egy temetésre előkészített hamvakat tartalmazó urnát is a másik temetőbe történő elszállításra a halottas gépkocsiba helyeztek.
A Kft. kertvárosi temetőjében lévő WC elhanyagolt,használhatatlan. Gyomorforgató kép,bűz árad, emberi ürülékek és egy rozsdás hűtőszekrény látható.

Ugyancsak megdöbbentő a papok öltözését szolgáló helyiség állapota is.
Tisztelt Esztergomiak!
Tájékoztatásukra közlöm,hogy az Esztergomi Kegyeleti Kft-ben tapasztaltakról az Esztergomi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya is tudomást szerzett. Bízom benne,hogy az Esztergomi Járási Hivatal az ügyben hatóságilag intézkedik.
Esztergom,2017.április 26.
Tisztelettel,
Rézműves Tibor”

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply