Otthon / Esztergom hírei / Továbbra is partvonalon a sírásó, aki feltárta a jogsértéseket

Továbbra is partvonalon a sírásó, aki feltárta a jogsértéseket

Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük Rézműves Tibor nyílt levelét, melyet az esztergomi lakosságnak címzett.

Rézműves volt az a személy, akinek köszönhetően nyilvánosságra kerültek azok az információk, miszerint az Esztergomi Kegyeleti Kft. számos jogsértést követett el.

“NÍILT LEVÉL az Esztergomiak tájékoztatására Tisztelt Esztergomiak!
Annak érdekében,hogy a közvélemény előtt is ismertté váljon az Esztergomi Kegyeleti Kft-ben az ügyvezető utasítására elkövetett kegyeletsértés és a temető üzemeltetése során tapasztalt közegészségügyi jogsértésről, az alábbiakban tájékoztatom az Esztergomiakat és a Városi
Önkormányzat képviselőit.
Az esztergomi Kegyeleti Kft. ügyvezető igazgatójának utasítására a- Társaság kizárólag a halottak szállítására használt gépkocsiját- a temetői szemetek és zöldhulladékok szállítására használták.

Fényképfelvétel igazolja,hogy a temetői szemetekkel együtt, egy temetésre előkészített hamvakat tartalmazó urnát is a másik temetőbe történő elszállításra a halottas gépkocsiba helyeztek.
A Kft. kertvárosi temetőjében lévő WC elhanyagolt,használhatatlan. Gyomorforgató kép,bűz árad, emberi ürülékek és egy rozsdás hűtőszekrény látható.

Ugyancsak megdöbbentő a papok öltözését szolgáló helyiség állapota is.
Tisztelt Esztergomiak!
Tájékoztatásukra közlöm,hogy az Esztergomi Kegyeleti Kft-ben tapasztaltakról az Esztergomi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya is tudomást szerzett. Bízom benne,hogy az Esztergomi Járási Hivatal az ügyben hatóságilag intézkedik.
Esztergom,2017.április 26.
Tisztelettel,
Rézműves Tibor”

About regio33

Check Also

A megye minden tűzoltóságának festett a kunhegyesi festőművész

„…az én mindennapi hőseimnek, díszítsék a laktanyák falát megbecsülésem jeleként.” Kolozsvári Johanna nyugdíjas amatőr festőművész …

Leave a Reply