Otthon / Dorog hírei / Lakossági fórumot tart a Jobbik Dorogon

Lakossági fórumot tart a Jobbik Dorogon

Bár a kampányidőszak még messze, az látszik, hogy nemzeti néppárt képviselői továbbra is igyekeznek minél többet az emberek körében tartózkodni.

Május 11-én 17 órakor, a dorogi József Attila Művelődési Házban tartja soron következő lakossági fórumát a Jobbik. Bár a rendezvény fő témái a devizahitelek csapdája, a Jobbik bérlakás és választókerületi programja, ettől függetlenül bármilyen témában lehet majd kérdéseket feltenni.

„Nem lesznek tabu témák! Minden kérdésre választ fogunk adni, még ha a valakinek kényesnek is tűnhet. A Jobbik konstruktív ellenzékként és következetes politizálással tiszta lelkű párt maradt, így nem lesznek megválaszolatlan kérdések.”

– fogalmazott megkeresésünkre a párt országgyűlési képviselőjelöltje, Nunkovics Tibor.

Majd hozzátette:

„Az elmúlt 4 évben azon dolgoztam, hogy választókerületi elnökként segítsem a térségben élőket. Igyekeztem minél többször találkozni az utca emberével és beszélgetni velük, nem csak országos, hanem személyes problémákról is. Országgyűlési képviselőként ezt a munkát szeretném folytatni, nem elfeledve azt, hogy honnan is jöttem.”

A Jobbik jelöltjén kívül még vendégek lesznek: Varga-Damm Andrea jogász és Z. Kárpát Dániel országgyűlési képviselő. Mindketten nagy harcokat vívtak a deviza károsultak megsegítéséért, sőt vívnak még ma is. Emellett pedig sok más gazdaságot és társadalmat érintő témakört visznek a párton belül, ilyen például a bérlakás program is.

A rendezvényre a belépés ingyenes és a szervezők remélik, hogy minél többen élnek a kérdezés lehetőségével.

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply