Otthon / Dorog hírei / Nunkovics Tibor: „Megszólalhatott a plakátrongálok lelkiismerete.”

Nunkovics Tibor: „Megszólalhatott a plakátrongálok lelkiismerete.”

Múlt hét szerdára virradóra megrongálták a Jobbik óriásplakátjait. Feljelentést tett a választókerület elnöke.

Nunkovics Tibor, az esztergomi választókerület jobbikos országgyűlési képviselőjelöltje és választókerületi elnöke ismeretlen tettes ellen tett múlt szerdán feljelentést a dorogi rendőrkapitányságon, aki – vagy inkább akik – megrongálták a nemzeti néppárt plakátjait.

Nemcsak Dorogon történtek rongálások, hiszen Lábatlanon, Süttőn és Esztergomban „Simicska-párt” felirattal ragasztották le a „hirdetéseket”. Nunkovics Tibor a feljelentést követően közleményt adott ki, melyben egy esetet kiemelt, ahol az elkövetők Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc arcképei alá ragasztották ki a „Simicska-párt” feliratot.

Valljuk be őszintén, ez tényleg nagyon öngól gyanús! 😀

 

A nemzeti néppárt országgyűlési képviselője Facebook-oldalán is reagált a rongálásra:

„A Dorogon kihelyezett öt plakátból négyet rongáltak meg, egy esetben viszont nehéz eldönteni, hogy kinek szerettek volna kárt okozni, hiszen a „Simicska-párt” felirat valójában jó helyre került, azaz Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc képe alá. Úgy látszik ők nem felejtették el, hogy ki volt korábban a kormánypártok mecénása és segítette Orbán Viktort háromszor is a miniszterelnöki pozícióba. Örülök annak, hogy – a vélhetően kormánypárti szimpatizáns – elkövetők lelkiismerete az utolsó pillanatban megszólalt és a megfelelő helyre ragasztották a feliratot.”

– emelte ki a képviselőjelölt.

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply