Otthon / Dorog hírei / Dorogi FC: győzelem a Sopron ellen!

Dorogi FC: győzelem a Sopron ellen!

Utolsó előtti hazai meccsét játszotta otthon a 2016-2017-es szezonban a Dorogi FC.

Annak ellenére, hogy a Sopron csak 14. helyen állt a mérkőzés előtt, talán némileg nekik állt a zászló, hiszen április 2-a óta veretlenek voltak. Igaz azóta is csak 3 győzelmet arattak, 6 döntetlen mellett. A Dorog viszont az elmúlt 5 mérkőzéséből csak egyet nyert meg, bár itt is meg kell jegyezni, hogy a erős ellenfelekkel találkoztak az utóbbi hetekben.

A hazaiak a Demjén – Hauser, Csató, Bora – Kővári, Tóth, Mészáros, Füredi – Szedlár, Simon, Medgyes összeállításban léptek pályára.

A vendégek rögtön a mérkőzés elején egy kapufával ijesztettek rá a hazai játékosokra és az ismét szép számban kilátogató publikumra. Szerencsére a lécről kifelé pattant labda. A javarészt mezőnyben folyó küzdelem gólcsendjét végül a Dorog törte meg. A 35.percben Szedlár beadását Simon rúgta a kapuba. (1-0)

A második félidőt jól kezdte a Németh Szabolcs alakulata. Az 52. percben ismét Szedlár ment el a bal szélen,beadását Medgyes bevetődve a hálóba rúgta. (2-0) A folytatásban is inkább a hazai csapat dominált, alakított is ki veszélyes helyzeteket, ám gól már nem született. A Dorog ezzel a győzelemmel 9. helyen áll két fordulóval a vége előtt.

A szokásos ünneplés a szurkolókkal.

Érdekességként jegyezzük meg, hogy a mérkőzés előtti napokban arról pletykáltak, a Sopron lehet Németh Szabolcs vezetőedző következő csapata. A szombathelyi edzőnek ez a harmadik szezonja a csapattal és bármi is lesz a vége a történetnek Dorogon mindig hálásnak lesznek neki azért, hogy újra a másodosztályba vezette a klubbot!

Jövő héten a csapat utazik az 5. helyezett Békéscsabához, majd június 4-én otthon fogadják a már régóta biztos kieső SZEOL-t.

Hajrá Dorog!

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply