Otthon / Dorog hírei / Utolsó idegenbeli mérkőzését vívta a Dorogi FC ebben a szezonban

Utolsó idegenbeli mérkőzését vívta a Dorogi FC ebben a szezonban

Az ellenfél ezúttal a Békéscsaba volt, akinek még matematikai esélye volt a feljutásra.

A feljutáshoz azonban az kellett volna, hogy a Balmazújváros és a Kisvárda kikapjon a hátralévő két mérkőzésén, illetve a Soroksár ne szerezzen 1 pontnál többet. Erre azonban elég minimális volt az esély. Nem is jöttek az eredmények, hiszen a Kisvárda és a Soroksár is nyert. (A Felcsút – Balmazújváros a cikk megjelenésének idejében még tartott.)

A vendégek a Demjén – Kővári, Koronczai, Csató, Füredi-Szedlár, Lénárt, Mészáros, Tóth, Medgyes – Simon összeállításban léptek pályára.

Az első félidőben a Dorognál volt többet a labda, de talán a hazaiak voltak veszélyesebbek. Nagy helyzetek hiányában azonban gól nélkül vonultak a csapatok az öltözőbe a félidőben. A második félidő első 20 percében a Dorog többször veszélyeztette a hazai kaput. Szedlár megpattanó lövése a kapufáról vágódott vissza. Ez volt a vendégek legnagyobb helyzete. Végére elfáradtak a csapatok, de a hazaiaknak még volt egy komoly helyzetük a legvégén. Szerencsére kimaradt, így az eredmény nem változott. A 0-0 inkább a Dorog számára kecsegtető, hiszen a csabaiak otthon igen erősek (10 győzelem, 5 döntetlen, 4 vereség).

A Dorogi FC a döntetlennel is előrelépett egy helyet a tabellán és az utolsó forduló előtt a 8. helyen állnak.

Hajrá Dorog!

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply