Otthon / Dorog hírei / Átigazolási hírek Dorogról

Átigazolási hírek Dorogról

Két hét múlva kezdődik a másodosztályú labdarúgó bajnokság.

Június 28-án kezdte meg a felkészülést az új szezonra a Dorogi FC labdarúgó csapata.

Az NBII-ben újoncként 8. helyezést elérő alakulat keretében nagy változások történtek.

Távozott a vezetőedző Németh Szabolcs, aki már a Sopron csapatáért felel. Simon Imre, az eddigi pályaedző az utánpótlás szakmai igazgatója lett.

A játékosok közül sokaknak lejárt a kölcsönszerződése, visszatértek anyaklubjukhoz, majd más csapatokhoz kerültek.

A távozók névsora: Demjén Patrik (MTK), Zima Ádám (Puskás Akadémia), Bora György (Budapest Honvéd), Koronczai Benjámin (Sopron), Kővári Róbert (Sopron), Bor Dávid (Sopron), Tóth Martin (Sopron), Medgyes Zoltán (Haladás), Grabant Bence (Kaposvár?).

A felkészülést új vezetőedzővel, Schindler Szabolccsal kezdte meg a csapat, munkáját Tóth Csaba (szakmai igazgató), Fenyvesi László (pályaedző), Belányi István (kapusedző), Havrán József (erőnléti edző) segíti.

Régi, új játékos a keretben Zima Ádám, akit a tavalyi kölcsön után véglegesen megszerzett a klub, vele két éves szerződést kötöttek. Visszatért Bora György is, akit sikerült újabb egy évre kölcsönkapni a magyar bajnok Budapest Honvéd csapatától. Kölcsönből visszatért Nagyházi Dávid és Fürjes Ádám.

Kapusposztra érkezett Vajda Dániel a Budapest Honvédtól kölcsönbe. A 18 éves játékos az előző szezonban 5 mérkőzésen lépett pályára a Budaörs csapatában.

Szintén kölcsönbe érkezett az NBI-es Paks csapatától a 19 éves Szalai András, aki 5 mérkőzésen lépett már pályára a legmagasabb osztályban. Posztja alapján szélső védő, aki már az utánpólás válogatottakban is szerepet kapott.

A 20 éves Szellák Somát a Haladás csapatától vette kölcsön a dorogi csapat. Tavaly Sopronban szerepelt az ifjú játékos, ahol összesen 14 mérkőzésen lépett pályára.

Göblyös Dániel a Budapest Honvéd II. csapatától érkezett, az előző szezonban 27 mérkőzésen lépett pályára a magyar harmadosztályban a 21 éves középpályás.

Sikerült leigazolni az első osztályba jutott Balmazújváros szélső játékosát Németh Ádámot. A rutinos 29 éves mindkét szélen bevethető játékos 2010 óta volt a Balmazújváros játékosa, az előző idényben 20 mérkőzésen lépett pályára, melyeken 2 gólt szerzett.

Az eddigi edzőmérkőzéseken a csapat vereséget szenvedett, de a vezetőedző elmondása szerint nem az eredmény volt a fontos. Sok próbajátékost tesztelt a vezetés, próbálták megtalálni az erősítést jelentő játékosokat.

Az idei bajnokság július 30-án kezdődik, még két hete van a csapatnak felkészülni a Szolnok elleni idegenbeli szezonkezdésre.

About regio33

Check Also

Orbánnak mennie kell!

„Nehezen értem ezt a helyzetet. Ez a politika nagyon sokba fog kerülni Magyarországnak.” Újabb erős …

Leave a Reply