Otthon / Dorog hírei / Továbbra sincs változás a dorogi szakrendelő előtti sorokat illetően

Továbbra sincs változás a dorogi szakrendelő előtti sorokat illetően

Pedig az egyik ígéret az volt a kormány részéről, hogy az új rendszernek köszönhetően megszűnik a sorban állás.

2017. július elsejével a Dorogi Szent Borbála Szakkórház és Szakorvosi rendelő, állami kezdeményezésre fuzionált az esztergomi Vaszary Kolos Kórházzal. Az egyesítés komoly felháborodást váltott ki, kiváltképp a dorogi intézmény dolgozóinak és ellátottainak körében.

Május 25-én a dorogi városházán tartott közmeghallgatáson megjelent Völner Pál is, a térség fideszes országgyűlési képviselője, ám az érdemi kérdésekre nem tudott választ adni. Nunkovics Tibor, a Jobbik országgyűlési képviselőjének azon kérdésére, hogy számolnak-e a kormány részéről később a dorogi ellátás részleges vagy teljes megszüntetésével, a képviselő nem adott egyértelmű választ.

A fideszes képviselő egyik ígérete, mellyel a kedélyeket próbálta csillapítani, hogy a kígyózó sorok el fognak tűnni. Erre készített tegnap válaszul Nunkovics Tibor egy videó bejegyzést, melyet a közösségi oldalán tett közzé, íme:

Majd a bejegyzés alatt egy kommentben hozzátette:

Sor mindig volt és mindig lesz. A probléma ezzel az, hogy egy államtitkár (hangsúlyozom államtitkár) egy lakossági meghallgatáson azzal érvel, hogy a sor meg fog szűnni. Lehet bármilyen jó az ellátási rendszer kisebb sorok akkor is lesznek. Ebből csak az jött le, nekünk akik ott voltunk, hogy valójában fogalma sincs róla, hogy mi fog történni és még annyira sem érdekli, hogy egy szakembert magával hozzon. Mi volt a másik érve? Gazdasági megfontolásból. Ez tudjuk mit jelent ebben az országban. A tapolcaiak már átélték, amikor egy ilyen egyesítés után végül szinte mindent átvittek Ajkára. Mivel elég nagy az esélye, hogy itt is ezt tervezik, úgy jövőre olyan ember tömeg fog az esztergomi kórház nyakába szakadni, amivel lehetetlen elbírni… De a stadionok épülnek, mindenki nyugodjon meg!

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply