Otthon / Dorog hírei / Újabb vereség a hétvégén

Újabb vereség a hétvégén

Harmadik vereségét szenvedte el a Dorog.

A hétközi fordulót követően ismét idegenbe látogatott a Dorogi FC csapata. Ideiglenes otthonába, Dabason fogadta őket a Soroksár csapata. Schindler Szabolcs vezetőedző három változtatást eszközölt a szerdai kezdőcsapatból. Ismét szépszámú szurkolósereg kísérte el a piros-feketéket, bízva abban, hogy megszerzik első idegenbeli győzelmüket.

Az első félidő színvonalára rányomta bélyegét a nagy meleg, főleg mezőnyjátékkal telt az idő, egy-egy hazai támadással. Mikor már letelt a 45 perc, szabadrúgáshoz jutott a Soroksár, a beadás utáni kavarodásból a volt válogatott Gyepes pöckölt a hálóba, 1-0. A gólöröm közben nem felejtett el kimutatni a vendégszurkolóknak, ebből adódóan feszülten ért véget a félidő. A második félidőben megpróbált a Dorog kezdeményezni, de a kísérletek elhaltak, mígnem a 65. percben egy előre vágott labdával Faragó lépett ki a védők között, elhúzta a kapus mellett, majd a kapuba lőtt, 1-1. Nemsokára a gólszerző megsérült, le kellett cserélni. A 70. percben szöglet után ismét Gyepes volt eredményes, 2-1. A hátralévő időben próbálkozott a Dorog, de nem volt átütőerő a csapatban. A felíveléseket könnyedén hárították a hazai védők. A mérkőzés végére az elfáradt vendégek nem tudtak egyenlíteni, így a három pont a Soroksárnál maradt.

Sajnos az elmúlt két mérkőzés ígéretes játékát nem tudta a csapat megismételni, enervált, fáradt csapat benyomását keltette, sorsát egyéni hibák pecsételték meg.

A Dorog továbbra is 5 ponttal a tabella 16. helyén áll.

Jegyzőkönyv (forrás: Nemzeti Sport online):

SOROKSÁR SC–DOROGI FC 2–1 (1–0)
Dabas, 300
 néző. Vezette: Gaál Ákos (Huszár Balázs, Bertalan Dávid)
SOROKSÁR: Kovács D. – Fülöp N., Dvorschák, Gyepes, Valencsik – Gyömbér – Albert Á., Derekas, János N. (Lakatos I., 65.) – Orosz (Pál A., 85.), Tamási Zs. (Huszák, 62.). Vezetőedző: Lipcsei Péter
DOROG: Vajda D. – Szalai A., Berkó, Bora, Németh Á. – Mészáros Á., Szellák – Faragó T. (Perovics, 69.), Sitku (Vígh Á., 83.), Kamarás (Szedlár, 57.) – Simon A. Vezetőedző: Schindler Szabolcs
Gólszerző: Gyepes (1–0) a 45., Faragó T. (1–1) a 65., Gyepes (2–1) a 70. percben
MESTERMÉRLEG
Lipcsei Péter
: – Az eddigi mérkőzéseken nem mindig játszottunk jól az első félidőben, ezúttal azonban helyzeteket dolgoztunk ki, és gólt is szereztünk. Mindig csapatban gondolkodom, de Gyepes Gábor két gólja és játéka valóban kiemelkedő volt.
Schindler Szabolcs: – Küzdelmes mérkőzés volt, de veszítettünk, mégpedig azért, mert hetek óta olyan egyéni hibákat követünk el, amelyek nem teszik lehetővé a pontszerzést sem. Ezúttal is szabad- és szögletrúgás után kaptunk gólt, és le is rendeztük magunkat.

About regio33

Check Also

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús …

Leave a Reply