Otthon / Dorog hírei / Vágányzár: valakinél nagyon betelt a pohár (KÉP)
A kormány szerint nincsenek felelősei a kivitelezési hibáknak és a négyszeresére nőtt költségeknek.

Vágányzár: valakinél nagyon betelt a pohár (KÉP)

Információink szerint az esztergomi, az Esztergom-kertvárosi és a dorogi állomások környékén helyeztek ki plakátokat.

Hétvégére újabb vágányzárt rendeltek el az Esztergom-Budapest vasútvonalra a villamosítási munkálatok miatt. A beruházás a térségben és a vonal mentén élők életét immáron öt éve nehezíti, hiszen vagy a vonat nem jár, vagy az építkezés miatt óriási káosz van a 10-es számú főúton (anélkül is). Mindezt 5 perc menetidő javulásért és 120 milliárdért, az eredeti tervek négyszereséért.

Nem is csoda, hogy a fideszes Völner Pált az előző ciklus végén leváltották az infrastruktúráért felelős államtitkárság éléről, hiszen egyértelműen megbukott a beruházás, amin jelenleg Mészáros Lőrinc egyik cége végzi a villamosítási munkálatokat.

Valaki nem is tűrte tovább és több vasútállomás környékén plakátokat helyezett ki, teret engedve a szólásszabadság eme formájának. Ez még elvileg van. A pótlóbuszok egyébként november 11-ig folyamatosan járnak az esti és éjszakai vonatjáratok helyett.

A kormány szerint nincsenek felelősei a kivitelezési hibáknak és a négyszeresére nőtt költségeknek.

About regio33

Check Also

SAJÁT GYÁRTÁSBAN KÉSZÍTI KEREKEIT A NEUZER KERÉKPÁRGYÁR ESZTERGOMBAN

A Neuzer Kerékpár Kft. kerékgyártó gépsor telepítéséhez kapott támogatást a GINOP-1.2.8-20 pályázati felhívás keretében, ennek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük