Otthon / Dorog hírei / Nem hozott szerencsét a Bányásznap

Nem hozott szerencsét a Bányásznap

Zsinórban harmadik vereségét szenvedte el a bányász csapat.

Az újonc Kazincbarcika látogatott Dorogra szeptember első hétvégéjén, ami köztudottan a bányászok ünnepe a városban. Szépszámú szurkolósereg gyűlt össze most is a Buzánszky stadionban, a kissé szomorkás, borús idő ellenére.

A hazai csapatnak mindenképp javítani kellett eddigi szereplésén, míg a vendégek nagyszerű formában érkeztek a mérkőzésre. Az első félidőben nem látszott egyik részről sem, hogy nagyon fontos mérkőzésről van szó. Mezőnyjátékkal telt az idő, sok hiba csúszott a játékba. A 40. percben adódott az első lehetőség a hazaiak előtt, Szedlár szögletét Csató fejelte mellé, nagy lehetőség volt.

A második félidőben mindenki azt várta, összeszedi magát a hazai csapat, ennek ellenére a barcikaiak ragadták magukhoz a kezdeményezést, több helyzetet dolgoztak ki, egyszer a felső léc mentette meg a góltól a Dorogot.

A 80. percben megszerezte a vezetést és a győzelmet a KBSC, egy kapushiba után Boros talált az üres kapuba. Szenvedett a Dorog, nem tudott helyzetet kialakítani, így a vendégek elvitték a három pontot.

A mérkőzés előtt a szurkolók által kifeszített felirat nagy érvényességet szerzett, valami komoly gond van a csapat háza táján, amit ha rövid idő alatt nem oldanak meg, szomorú vége lehet az idei szereplésnek.

„Játssz a mez elején lévő címerért és mi emlékezni fogunk a mez hátulján lévő névre!”

Jegyzőkönyv (nemzeti sport online):

DOROGI FC–KAZINCBARCIKAI SC 0–1 (0–0)
Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 500 néző. Vezette: Barna Gábor
DOROG: Vajda D. – Szalai A., Berkó, Bora, Németh Á. – Csató – Szellák (Göblyös, 69.), Mészáros Á. – Faragó T. (Vígh Á., 84.), Simon A. (Sitku, 78.), Szedlár. Vezetőedző: Schindler Szabolcs
KAZINCBARCIKA: Somodi – Tóth Sz., Heil, Belényesi Cs., Lőrincz P. (Süttő, 86.) – Kovács O. (Engel, 77.), Hegedűs D., Mikló – Takács P. – Kristófi, Bene A. (Boros, 67.). Vezetőedző: Vitelki Zoltán
Gólszerző: Boros (0–1) a 81. percben
MESTERMÉRLEG
Schindler Szabolcs: – Egygólos mérkőzés volt, amelyet elveszítettünk. Amíg mérkőzéslabdákat hibázunk, nem is nyerünk, sőt amíg a hasonló mérkőzéseket elveszítjük, nem lépünk előrébb.
Vitelki Zoltán: – Az első félidőben bátortalanul és kapkodóan futballoztunk, de a szünetben rendeztük a sorokat, és a második játékrészben tudatosabb játékra törekedtünk. Több gólszerzési lehetőségünk is volt a második félidőben.

 

About regio33

Check Also

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús …

Leave a Reply