Otthon / Esztergom hírei / Éppen ideje volt! Közelednek a választások? Megújul a Dobogókői út Esztergomban!

Éppen ideje volt! Közelednek a választások? Megújul a Dobogókői út Esztergomban!

Ezt nem tudjuk, hogy eddig miért lehetett megkezdeni az útburkolat felújítását, viszont hamarosan választások, szóval most már lehet.

 

Ráadásul egy olyan szakaszról van szó, nem is olyan hosszú, de annál rosszabb állapotban volt. Jól emlékszünk még rá, hogy a Kossuth Lajos utcát is közvetlenül a választások előtt aszfaltozták le. A választást követő három évben ilyenekre miért nincs lehetőség? A kérdés költői…

„Szeptember 11-16-a között a Magyar Közút Nzrt újraaszfaltozza a Dobogókői utat a Sugár út és a Park Center közötti szakaszt. A területen félpályás lezárások és ingatlanra behajtási tilalmak lesznek, folyamatos kézi forgalomirányítással, a legkritikusabb időszak kedd és csütörtök között lesz, ez időszak alatt érdemes a Mátyás király út – Sugár út felé elkerülni az érintett szakaszt.  A munkálatok két ütemben zajlanak: szeptember 11-e és 15-e között a Praktiker körforgalom és Tesco körforgalom közötti részen, illetve 13-a és 16-a között a Tesco körforgalom és Sugár út által határolt szakaszon.”

-írja közleményében az esztergomi városháza.

About regio33

Check Also

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús …

Leave a Reply