Otthon / Dorog hírei / Szeged 2011 GA-Dorogi FC 2-1

Szeged 2011 GA-Dorogi FC 2-1

Nagy a baj Dorogon, zsinórban negyedik vereségét szenvedte el a piros-fekete alakulat.

A labdarúgó NB II 8. fordulójában Gyulára látogatott a Dorogi FC csapata, a Szeged 2011 vendégeként. A nem túl jó passzba lévő vendégcsapat 3 vereség után próbált meg visszatérni a pontszerzés útjára. A héten a szakmai stábban történt változás, sportigazgatói posztra Terjék Lajos érkezett Dorogra.

http://www.dorogifc.hu/hu/news/bemutatkozik_az_uj_sportigazgato__terjek_lajos

A mérkőzés első helyzete a hazaiak előtt adódott, a 11. percben egy formás támadás után Balázs lövését a kapufa mentette. Ezután főleg mezőnyjátékkal teltek a percek, majd a 38. percben egy felpasszolt labdából Zádori talált a dorogi kapuba, 1-0. A 45. percben növelte az előnyét a hazai csapat, szabadrúgást íveltek a hosszú oldalra, a befejelt labdát Zádori lőtte az üres kapuba, 2-0.

A második félidő gyors dorogi góllal kezdődött, Szedlár beívelését Kamarás lőtte a kapuba a 48. percben, 2-1.Kisebb helyzetek adódtak mindkét oldalon, a 73. percben Faragó lőtt fölé nagy helyzetben.Próbált egyenlíteni a vendég csapat, de semmi sem sikerült, a hazaiak szerezték meg a 3 pontot. Két teljesen más félidőt láthatott a mérkőzésre kilátogatott gyér számú közönség. Az első félidőben a hazaiak, a második félidőben a vendégek domináltak. Zsinórban a negyedik vereségét szenvedte el a Dorog, nagy gödörbe van a csapat. Sürgős változásokra van szükség, különben hosszú évek kemény munkája kerül veszélybe.

Jegyzőkönyv:

SZEGED 2011–DOROG 2–1 (2–0)
Gyula, 250
 néző. Vezette: Veizer Roland (Szvetnyik Bence, Csatári Tibor)
SZEGED: Szántai – Horváth A., Coroian, Germán, Pászka (Papp F., 80.) – Balázs R. (Beke, 55.), Farkas M., Zabari – Zádori, Molnár J. (Balogh G., 80.), Causic. Vezetőedző: Supka Attila
DOROG: Zima – Németh Á. (Füredi, 78.), Berkó, Bora, Szalai – Csató (Göblyös, 64.), Kamarás, Mészáros – Szedlár, Faragó, Simon A. (Perovics, 64.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs
Gólszerző: Zádori (1–0) a 37., Zádori (2–0) a 44., Kamarás (2–1) az 50. percben
MESTERMÉRLEG:
Supka Attila:
 – Nehéz mérkőzésen, küzdelmes csatában megérdemelten győztünk.
Schindler Szabolcs: – Az első félidei játékunk kritikán aluli, a második félidőt megnyertük, de ez kevés volt.

 

 

 

About regio33

Check Also

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús …

Leave a Reply