Otthon / Dorog hírei / A legsötétebb időszakokat idézik a Fidesz módszerei

A legsötétebb időszakokat idézik a Fidesz módszerei

Pártállástól függetlenül, ez már tényleg több a soknál! Valóban ennyire félnek Orbánék?

Az elmúlt években megszokhattuk, hogy a közmédiában és más egyéb kormánypártokhoz köthető médiumokból nem hallottunk mást, mint hogy az ország fejlődik és minden a legnagyobb rendben. A migránsok és Soros csúnyák (szerintünk még a fideszesek sem tudják ki az a Soros György).

De az elmúlt hónapokban felerősödtek egy ellenzéki párt iránti támadások. Igen, a Jobbikra gondolunk. Aki azonban nemcsak a közmédiát figyeli, az könnyen levonhatta a tanulságot: nem szabad csak a emegyet figyelni. A legújabb – és tényleg a pártállami időket idéző – megmozdulása a Fidesznek a legerősebb párt ellehetetlenítésére, hogy az Állami Számvevőszéket uszítják rá a szervezetre, természetesen a törvényi kereteket teljesen kijátszva.

Ismeretes, hogy múlt csütörtökön késő délután a Jobbik vezetősége egy levelet kapott az ÁSZ-tól, hogy másnap délelőttre készítsék össze az elmúlt fél évi költségvetésükre vonatkozó minden dokumentumot. Akinek vállalkozása van vagy foglalkozik könyveléssel az tudja, hogy ennek előkészítése nem egy félnapos munka, pláne nem az ország második legnagyobb pártjánál. Tudják hány napot ír elő erre a törvény? Ötöt! Nem felet! A hab a tortán, hogy az ÁSZ mindent elektronikusan kért, de a feltöltés lehetőségét elzárták a legerősebb ellenzéki párt gazdasági vezetői elől. Most komolyan! Hát, hogy a fenében tegyenek így eleget a kérésnek?! Mindezek után Volner János, a Jobbik alelnöke személyesen vitte el a kért dokumentumokat az ÁSZ-nak, ám azokat nem voltak hajlandóak átvenni!!!

Teljesen mindegy, hogy ki milyen pártállású, mert ez már észak-koreai tempó, aminek gátat kell szabni! Legkésőbb jövő áprilisban az országgyűlési választásokon!

Az alábbiakban olvasható Volner János sajtóközleménye, melyet változatlan formában teszünk közzé:

„Az Orbán-terv nem fogja megállítani a kormányváltó erőt 

A fideszes kormányhivatalok, a fideszes álcivilek, a fideszes Állami Számvevőszék után a fideszes ügyészség is bekapcsolódott az Orbán-terv végrehajtásába, ami arról szól, hogy a sajtószabadság, a szólásszabadság betiltása után a Fidesz be akarja tiltani egyetlen kihívóját, a Jobbikot. Azt a kormányváltó erőt, amelyet nem hálózott be a fideszes maffia. A mai napon az 50-es évek koncepciós eljárásait idéző módon az ügyészség az ÁSZ kamuindokai alapján nyomozást rendelt el, mondván, nem működünk együtt az ÁSZ-szal.

A Jobbik ismételten hangsúlyozza, mindenben együttműködtünk, korábban és most is együttműködnénk a számvevőszékkel. A probléma az, hogy az ÁSZ nem hajlandó együttműködni a Jobbikkal. A Jobbik a törvényben előírt 5 napos határidőn belül szerette volna elektronikusan feltölteni az ÁSZ által kért dokumentációt, de az erre a célra szolgáló elektronikus felültet az ÁSZ lezárta. Kedden szerettük volna átadni a dokumentumokat személyesen is, de így sem voltak hajlandóak átvenni, sőt kifejezetten elzárkóott ettől a számvevőszék. Ezek után jött az előre megírt orbáni forgatókönyv, amely értelmében az ügyészség nyomozást rendelt el a Jobbik ellen. Az eljárás pedig a közpénzekből működő fideszes álcivil szerveződés, az Alapjogokért Központ igazgatója szerint akár a párt betiltását is eredményezheti.

A Jobbik természetesen továbbra is a törvényesség talaján állva szeretné rendezni a kérdést, ezért a Jobbik gazdasági igazgatója levélben kereste meg az ÁSZ-t, Volner János frakcióvezetőnk pedig személyes találkozást kezdeményez Domokos Lászlóval, az intézmény elnökével, hogy a Jobbik és az ÁSZ kapcsolata visszatérjen a szakmai síkra.

Mi nem az ÁSZ-t, hanem a Fideszt akarjuk legyőzni, még akkor is, ha a Fidesz szakmai érvek híján a számvevőszéket és az ügyészséget használja fel ahhoz, hogy legyőzze a Jobbikot.

Innen is üzenjük a Fidesznek, a Jobbik keresztbe fog feküdni az Orbán-tervnek: nem engedjük, hogy a diktatórikus eszközöket az élet minden területére kiterjesszék. Jövőre minden kormányváltó szavazót összefogva le fogjuk váltani a Fideszt, helyreállítjuk a jogállami normákat és a ma lábbal tiport szabadságjogokat. A Fidesznek egyetlen ellenfele maradt, a Jobbik, amelyet szeretne most megsemmisíteni. Ám ez nem fog sikerülni, a Jobbik a társadalom többségét alkotó, kormányváltást akaró emberek segítségével el fogja söpörni Orbán korrupt és aljas rendszerét.

Volner János, a Jobbik frakcióvezetője”

Az esetről készült bejegyzés a közösségi oldalon:

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply