Otthon / Dorog hírei / Újabb döntetlen Győrben

Újabb döntetlen Győrben

ETO-Dorog 2-2

Az elmúlt három mérkőzésen 7 pontot szerző Dorogi FC Győrbe látogatott vasárnap délután, ahol a szebb napokat megélt ETO volt a házigazda. Impozáns stadion, amibe a jelenlévő 1500 szurkoló elveszett. Érdekes míg az egyik oldali főlelátó le van zárva, addig a vendégszurkolókat a kapu mögötti mobillelátóra száműzik, ahonnan a mérkőzés szinte élvezhetetlen. De hát kezdjük megtanulni, a foci Magyarországon nem a szurkolók miatt van!

A hagyományos, piros-fekete mezben kezdő Dorog a 2. perben megszerezte a vezetést, Szedlár kevergetett a bal oldalon, beadásához a hazaiak kapusa rosszul nyúlt bele, így a labda a hosszú sarokba pottyant, 0-1.

Nem tartott sokáig a vendégek öröme, egy győri szöglet után Bagi egyenlített, 1-1. A félidő hátralevő részében próbált támadni az ETO, a dorogiak ellentámadásokkal próbálkoztak. A legnagyobb helyzet Faragó előtt adódott, Szedlár kiugratásával lépett ki, de a ziccert a hazai kapus lábbal védte. Félidőre maradt a döntetlen.

A második félidő győri támadásokkal kezdődött, de Zima kapus a helyén volt. De hiába védett bravúrral, a dorogi védelem határozatlan volt, ahelyett, hogy felszabadított volna Belickyhez került a labda, aki nem hibázott, 2-1. Próbálkozott a Dorog, Szedlár előtt adódott nagy helyzet, de nem találta el a labdát. A szurkolók Vígh Ádámot követelték a csapatba. A 81. percben dorogi szöglet következett, a beadást megcsúsztatták, Kamarás pedig 5 méterről a kapuba fejelt, 2-2. A mérkőzés eredménye már nem változott, igaz a hazaiak lőttek még egy kapufát, így 1 ponttal távoztak a dorogiak Győrből.

Folytatás vasárnap a Zalaegerszeg ellen hazai pályán.

Jegyzőkönyv (Nemzeti Sport online):

ETO FC GYŐR–DOROGI FC 2–2 (1–1)
Győr, ETO-park, 1630 
néző. Vezette: Radványi Ádám (Szabó Péter, Kulman Tamás)
ETO: Gyurákovics – Kovács K., Nagy Á., Debreceni, Völgyi – Bagi, Szatmári L. (Nagy M., 73.) – Beliczky (Kabát, 87.), Magasföldi, Szimcso (Szabó L., a szünetben) – Zamostny. Vezetőedző: Szentes Lázár
DOROG: Zima – Szalai A., Berkó, Bora, Németh Á. – Faragó T., Lénárt, Mészáros Á., Szedlár – Szellák (Kamarás, 65.), Simon A. (Vígh Á., 78.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs
Gólszerző: Szedlár (0–1) a 2., Bagi (1–1) a 9., Beliczky (2–1) az 58., Kamarás (2–2) a 81. percben
MESTERMÉRLEG
Szentes Lázár
: – Ellentétben az egy héttel korábbi nyíregyházival, ezt a mérkőzést nagyon rosszul kezdtük. Az idő múlásával rendeztük a sorokat, és szünet után már a játékunk is feljavult. A hullámzó teljesítményt nehéz kontrollálni, stabilitásunkat kell felépítenünk, de lépegetünk előre.
Schindler Szabolcs: – Iramában és játékban is jó mérkőzést játszottunk a szervezett ETO ellen. Győzni szerettünk volna, de a végjátékban pontatlanok voltunk. Nehéz lesz a többi csapatnak pontot vagy pontokat szereznie az ETO-parkban.

About regio33

Check Also

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús …

Leave a Reply