Otthon / Dorog hírei / Magabiztos győzelem

Magabiztos győzelem

Három góllal verte a Dorog az Egerszeget.

Az NB II. 13. fordulójában az eddig 5 ponttal többet gyűjtött Zalaegerszeget fogadta a Dorogi FC. Kellemes idő és szépszámú közönség fogadta a csapatokat.Az első fél órában a hazaiak próbálkoztak, de nem jutottak közel a kapuhoz. A 25. percben egy szerencsétlen ütközés után Németh Ádámot le kellett cserélni. A 36. percben megszerezte a vezetést a Dorog, Vígh labdájával Szedlár ment el a bal oldalon, belőtt labdája Faragót találta meg, aki az üres kapuba továbbított, 1-0. A félidőig már nem változott az eredmény.

A második félidőben a ZTE nem tudott helyzetbe kerülni, ellenben a hazaiak kontrája gólt eredményezett. Faragó jobbról ívelt át a hosszú oldalra Szedlár visszafejelt labdáját Vígh lőtte a hálóba, 2-0. A vendégektől a 67. percben a játékvezető kiállította Nagyot, ezzel el is dőlt a mérkőzés. A 88. percben Mészáros lőtt a léc alá, beállítva a végeredményt, 3-0.

Összességében teljesen megérdemelt hazai győzelem született, az enerváltan játszó zalaiaknak esélyük sem volt a pontszerzésre. A dorogi csapat ezzel a három ponttal a 12. helyre jött fel a tabellán. Folytatás jövő szombaton Kisvárdán.

Jegyzőkönyv (Nemzeti Sport online):

DOROGI FC–ZALAEGERSZEGI TE 3–0 (1–0)
Dorog, 700
 néző. Vezette: Csonka Bence (Kormányos II Gábor, Bede Tamás)
DOROG: Zima – Szalai A., Csató M., Bora, Németh Á. (Grabant, 27.) – Lénárt – Faragó T., Szellák (Kamarás, 79.), Mészáros Á., Szedlár – Vígh Á. (Simon A., 70.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs
ZALAEGERSZEG: Szappanos – Nagy G. (Patvaros, a szünetben), Koszó, Forgács A., Polényi – Nagy T., Dubek (Ágoston, 75.), Ekker – Végh G. – Vernes (Kertész, 63.), Balázs Zs. Vezetőedző: Zoran Szpisljak
Gólszerző: Faragó T. (1–0) a 36., Vígh Á. (2–0) a 61., Mészáros Á. (3–0) a 88. p.
Kiállítva: Nagy T. (Szellák buktatásáért) a 67. percben
MESTERMÉRLEG
Schindler Szabolcs: – Ma mindent, amit elterveztünk, megvalósítottak a játékosok. Érzelem dúsan, jól játszottunk, erre van szüksége itt Dorogon a közönségnek, hogy ilyen mérkőzéseket játsszunk. Hetek óta bizonyítjuk, hogy nem szabad minket leírni, és reméljük, hogy folytatni tudjuk jó sorozatunkat.
Zoran Szpisljak: – Úgy játszott a Dorog, ahogy a három pontért kell, ezért gratulálok nekik. Az első fél órában, bár még uraltuk a meccset, de nem tudtunk helyzeteket kialakítani. A kapott gól után pedig a passzaink pontatlanok voltak, nem volt minőség a játékunkban.

About regio33

Check Also

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús …

Leave a Reply