Otthon / Dorog hírei / Nem sikerült a bravúr Kisvárdán

Nem sikerült a bravúr Kisvárdán

Kikapott a Dorog.

A jó sorozatban lévő Dorogi FC a feljutó helyen álló Kisvárdához látogatott a labdarúgó NBII 14. fordulójában.

Az első félidőben nem látszott a két csapat közti tabellán látható különbség, sőt a vendég dorogiak több helyzetet dolgoztak ki. Vígh, Szedlár és Mészáros révén veszélyeztették a hazaiak kapuját, de a vezetést nem sikerült megszerezni, így a félidő gól nélküli döntetlennel zárult. A második félidőben a hazaiak átvették a kezdeményezést és a 62. percben Vári révén megszerezték a vezetést. Cserékkel próbált a piros-feketék edzője frissíteni, pályára lépett Simon, Kamarás és Kovács is. A 82. percben eldőlt a mérkőzés, a hazaiak a bal szélről belőtt labdáját a menteni igyekvő Grabant a saját hálójába lőtte, 2-0. Az eredmény ezután már nem változott, így a Kisvárda otthon tartotta a három pontot.

Jegyzőkönyv (Nemzeti Sport online):

KISVÁRDA MASTER GOOD–DOROGI FC 2–0 (0–0)
Kisvárda,
 1010 néző. Vezette: Szilasi Szabolcs
KISVÁRDA:
 Zöldesi – Izing, Rjasko, Vári B. – Lucas – Melnik, Oltean (Lukács R., 86.), Heffler N. (Ilics, a szünetben), Hej – Délczeg, Gosztonyi (Horváth Z., 73.). Vezetőedző: Kondás Elemér
DOROG:
 Zima – Szalai A., Csató M., Bora, Grabant P. – Lénárt, Szellák (Kovács D., 74.), Mészáros Á., Szedlár (Kamarás, 74.) – Faragó T., Vígh Á. (Simon A., 67.). Vezetőedző:Schindler Szabolcs
Gólszerző:
 Vári B. (1–0) a 62., Grabant P. (öngól, 2–0) a 82. percben
MESTERMÉRLEG

Kondás Elemér: – Az első félidővel nem voltam elégedett, mert a középpályán nem tudtuk birtokolni a labdát, és szerencsénk volt, hogy megúsztuk az ellenfél helyzeteit. A második félidőre váltottunk, ekkor már egyértelműen fölénybe kerültünk, és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.
Schindler Szabolcs: – Nagyon jó meccset játszottunk Kisvárdán, de sajnos nem sikerült pontot szereznünk. Ha kívülről néztem volna, a hatvanadik percig nem tudtam volna megmondani, hogy melyik csapat játszik a feljutásért, és melyik nem. Ennyi helyzetet büntetlenül nem lehet elhibázni.

 

About regio33

Check Also

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús …

Leave a Reply