Otthon / Dorog hírei / Döntetlen emberhátrányban

Döntetlen emberhátrányban

Nem született gól a Dorog-Cegléd mérkőzésen.

A korai kezdés és az őszi időjárás kissé megritkította a dorogi lelátót, közel 400 néző előtt kezdődött a  Dorog-Cegléd mérkőzés. Álmos kezdés jellemezte az első félidőt, a vendégek előtt adódott egy helyzet a félidő elején, majd mezőnyjátékkal teltek a percek. Az utolsó percekre paprikás lett a hangulat, több sárga lapot is kiosztott a játékvezető. A hazaiak játékosa Lénárt 2 perc alatt két sárga lapot  szedett össze, így a 40. percben 10 emberre fogyatkozott a Dorog.

A második félidő a nem a várt forgatókönyv szerint kezdődött, ugyanis a létszámhiányos Dorog vette át a kezdeményezést. Formás támadásokat vezettek, helyzeteket alakítottak ki, de a labda nem akart a hálóba kerülni. A Cegléd az eredmény tartására rendezkedett be. Pályára lépett a dorogi Vígh Ádám, ettől még veszélyesebb lett a hazai csapat. A 88. percben Vígh fejesénél már mindenki gólt kiáltott, de a labda centikkel kerülte el a kaput.

A második félidő alapján a Dorog közel állt a győzelemhez, de nem sikerült a döntő találatot bevinni, így meg kellett elégedniük az egy ponttal.

Folytatás jövő vasárnap Békéscsabán.

Jegyzőkönyv (Nemzeti Sport online):

DOROGI FC–CEGLÉDI VSE 0–0
Dorog, 500
 néző. Vezette: Farkas Tibor (Horváth Zoltán, Bede Tamás)
DOROG: Vajda D. – Szalai A., Csató M., Bora, Németh Á. – Lénárt, Mészáros Á. – Faragó (Kamarás, 85.), Kovács D., Szedlár – Simon A. (Vígh Á., 71.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs
CEGLÉD: Mursits – Heffler T., Albert I., Preklet, Farkas A. – G. Bíró, Nyilas – Damásdi (Fehér M., 66.), Sándor I., Szilágyi P. – Asztalos (Peres, 74.). Vezetőedző: Klausz László
Kiállítva: Lénárt (második sárga lap után) a 41. percben
MESTERMÉRLEG
Schindler Szabolcs
: – A játékvezető „jót tett” velünk a kiállítással. A második félidőben úgy futballoztunk, mint a Manchester City, az ellenfélnél szinte nem volt a labda, egyedül a gól hiányzott a játékunkból.
Klausz László: – Örülök az egy pontnak, hiszen a Dorog hazai pályán többek között a Nyíregyházát, az MTK-t és a Zalaegerszeget is legyőzte, azaz nem könnyű ellene játszani. Ennek ellenére akadt két-három gólszerzési lehetőségünk, ha egyet értékesítünk, talán még nyerhettünk is volt.

 

 

About regio33

Check Also

FRISS! Halálos motoros baleset történt Tát és Bajna között

Bajna és Tát között két motorkerékpár ütközött egymásnak. indexképünk illusztráció  

Hozzászólás