Otthon / Dorog hírei / Jótékonysági Mikulás-futás Dorogon

Jótékonysági Mikulás-futás Dorogon

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre.

Idén már harmadik alkalommal rendezzük meg a hagyománnyá vált Jótékonysági Mikulás-futásunkat, amely során cipősdoboznyi ajándékokat gyűjtünk a rászoruló gyerekeknek. A kapott adományokat a Családsegítő Szolgálat segítségével juttatjuk el a kicsikhez, hogy nekik is boldog legyen a karácsonyuk.

December 3-án, vasárnap 10 órától várjuk mindazokat a Buzánszky Jenő Stadionba, akik egy jó hangulatú rendezvényen szeretnének részt venni.

Az esemény a gyerekek futásával kezdődik, akik futnak egy kört a Mikulás-bácsival a pályán, majd megkapják a jutalmukat a táv végén az öregtől és segítőitől, a krampuszoktól.

Ezután a bátrabbakat a Mikulás egy nagyobb körre invitálja a városban. A stadionból a Mária utcán át jutnak el az Agoráig, ahol egy közös fotó készül a sportolókról. Ezután az Alagúton keresztül érkezik vissza a vidám sereg a kiindulási ponthoz. Itt vendégül látunk mindenkit egy forró teára, forralt borra, pár falat süteményre.

Cserébe annyit kérünk az indulóktól, hogy hozzanak magukkal egy cipősdoboznyi ajándékot, amelyen szerepel, hány éves kisfiúnak vagy kislánynak rejt meglepetést a csomag.

TEGYÜK EGYÜTT BOLDOGABBÁ A RÁSZORULÓ GYEREKEK KARÁCSONYÁT!

Dorogi Futókör

About regio33

Check Also

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús …

Leave a Reply