Otthon / Dorog hírei / Újabb személyes vállalást tett a Fidesz kihívója (VIDEÓVAL)

Újabb személyes vállalást tett a Fidesz kihívója (VIDEÓVAL)

Nunkovics Tibor, a Jobbik országgyűlési képviselője közzé tette második személyes vállalását, melyet megválasztása esetén véghez szeretne vinni a térséget illetően.

“Ha nem növekednek érdemben a bérek és nem kezdünk el felzárkózni a nyugat-európai bérszínvonalhoz, akkor soha nem fogunk tudni kilábalni abból a gödörből, amibe a Fidesz és a korábbi baloldali kormányok együtt lökték az országot, az embereket! Hiszen ők voltak azok, akik kiszolgáltatták az országot és az alacsony bérek mellett tették le a voksukat. A bérunió egy megvalósítható, nemzetközileg is elismert szakemberek által kidolgozott és támogatott kezdeményezés, amit nekünk kell végrehajtanunk az emberek segítségével. Ez egyetlen elkeserítő dolog a kezdeményezés kapcsán, hogy az elmúlt 27 év politikai elitje – látva saját szegénységi bizonyítványát a bérek szintjének tekintetében – azt próbálja elhitetni az emberekkel, hogy a valósággal ellentétben a bérunió nem megvalósítható, tovább rombolva az önmagunkba vetet hitünket.”

– nyilatkozta korábban a Béruniós kezdeményezéssel kapcsolatosan Nunkovics Tibor.

Íme a videó:

Ön hisz a bérunióban? Netán már alá is írta? Bővebb információk: www.berunio.hu

About regio33

Check Also

1992-ben ezen a napon avatja fel Göncz Árpád a restaurálás után felállított Turul szobrot

Európa legnagyobb ércmadara a tatabányai Turul-emlékmű. A szobormadár szárnyainak fesztávolsága 15 méter. Részlet az államfő …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük