Otthon / Dorog hírei / Egy ponttal zárta az évet a Dorog

Egy ponttal zárta az évet a Dorog

Gól nélküli döntetlen a piros-feketék mérkőzésén.

Napsütéses, de csípős hideg idő várta a piros-fekete csapatokat Budafokon, a labdarúgó NB II 21. fordulójában.

A decemberi korai kezdés és a hideg sem tántorította el a Dorogi FC szurkolóit, közel 100-an kísérték el kedvenc csapatukat az idény utolsó mérkőzésére. A mérkőzés elején a hazaiak léptek fel kezdeményezőbben, de nem sikerült veszélyeztetni a dorogi kaput. Próbálkoztak a csapatok, de a rossz minőségű pálya is közrejátszott, hogy sok hiba csúszott a játékba. A félidőre 0-0-s állással vonultak a csapatok az öltözőbe.

Nem változott a játék képe a folytatásban sem, a Budafok megpróbálta döntésre vinni a dolgot, de a dorogi védelem Vajda kapussal az élen állta a sarat. A vendégek egyetlen helyzete Faragó előtt adódott, de lövésénél a budafoki kapus védett. A vége felé több szögletnél és szabadrúgásból veszélyeztettek a hazai piros-feketék, de nem sikerült a hálóba találniuk, így maradt a 0-0. Az eredmény a Dorog számára hízelgő, hisz a Budafok közelebb állt a győzelemhez, így elmondható, hogy értékes egy pontot szerzett a Bányász.

Folytatás február 21-én Debrecenben, ahol a Magyar kupa nyolcaddöntő első mérkőzésére kerül sor.

Jegyzőkönyv (Nemzeti Sport online):

BUDAFOKI MTEDOROGI F0–0
Promontor utca, 300
 néző. Vezette: Csonka Bence (Kormányos II Gábor, Szvetnyik Bence)
BUDAFOK:
 Somogyi – Margitics, Csizmadia, Khiesz, Végh B. (Kovács D., 69.) – Filkor (Vasziljevics, 83.), Vass M. – Ihrig-Farkas, Nagy T., Kirják – Kerekes K. (Kercsó 83.).Vezetőedző: Tóth Bálint
DOROG: Vajda – Németh Á., Csató, Bora, Szalai A. – Berkó, Szedlár, Mészáros Á., Lénárt – Vígh (Simon A., 67.), Faragó. Vezetőedző: Schindler Szabolcs
MESTERMÉRLEG
Tóth Bálint:
 – Minden megvolt a mai játékunkban, csak a legfontosabb, a gól hiányzott.
Schindler Szabolcs:
 – Rossz talajú, teljesen lefagyott pályán nem alakult ki folyamatos játék, elégedetlen vagyok a mérkőzésen látottakkal, viszont az őszi teljesítményért minden elismerést megérdemel a csapatom.

About regio33

Check Also

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús …

Leave a Reply