Otthon / Dorog hírei / Hónapokig lopott a férfi bajnai házakból, pincékből és autókból

Hónapokig lopott a férfi bajnai házakból, pincékből és autókból

Majd egy évig „dézsmálta” a férfi a bajnai pincéket, családi házakat.

Szerszámokat, gázpalackokat, élelmiszereket lopott hónapokon keresztül, most elkapták.

A Dorogi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy bajnai lakos ellen.

A gyanúsított 2017. február és 2017. december 23. között Bajnán, családi házakból és pincékből lopott. Pénztárcákat, készpénzt, mobiltelefont, szerszámgépeket, gázpalackot és élelmiszereket vitt magával. A helyi lakos összesen öt házból lopott. Az épületekbe besurrant, de volt ahol az ajtót rúgta be. A 26 éves férfi további három alkalommal is a nyitva hagyott gépkocsikból végzett eltulajdonítást. Ekkor is készpénzt, valamint női táskát és pénztárcát vitt el a járművekből.

A rendőrök a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható férfit azonosították és ellene elfogatóparancsot bocsátottak ki. A dorogi járőrök a tettest december 27-én Bajnán elfogták és a nyomozók még ezen a napon gyanúsítottként kihallgatták, aki a bűncselekmények elkövetését beismerte. Kihallgatása során elmondta, hogy az ellopott pénzt minden esetben elköltötte.

A rendőrök a házkutatás során a bűncselekményből származó dolgok egy részét lefoglalták. A nyomozók előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozásra, melyet az illetékes bíróság december 28-án elrendelt.

Forrás és kép: Rendőrség 

About regio33

Check Also

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús …

Leave a Reply