Otthon / Esztergom hírei / Balfék:A szeméttel együtt dobta ki a drogot fiatal srác.

Balfék:A szeméttel együtt dobta ki a drogot fiatal srác.

Pechére, amikor észrevette már a zsaruk várták

Nem mindennapi balekokról számolt be a Rendőrség. Esztergomban nagyon megszívta két fiatal.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 18 éves esztergomi és egy 16 éves algyői lakos ellen.

Az algyői lakos 2018. január 30-án vonattal érkezett Esztergomba. Még a leszállás előtt a nála lévő szemetet a vasúti kocsi hulladéktárolójába dobta.

A kollégiumba érve észrevette, hogy a korábban szerzett kábítószert a szeméttel együtt a vonaton kidobta. Az algyői lakos az esztergomi ismerősével együtt ment vissza a vasútállomásra.

A kidobott kábítószert a megérkezésük előtt a vasúti kocsik szemeteseinek ürítésekor a takarítók megtalálták és értesítették a rendőröket, akik a megtalált kábítószereket lefoglalták. Az állomásra érve a két fiatal a zsákokba összegyűjtött szemetet kutatta, amikor a rendőrök őket igazoltatták. A fiatalok a rendőröknek azt mondták, hogy egy kidobott bérletet keresnek.

Ekkor a rendőrök a lefoglalt kábítószerrel kapcsolatban elszámoltatták őket, a fiatalok beismerték, hogy a kábítószert is keresték. Velük szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja is, ezért őket a rendőrkapitányságra előállították.  A kábítószerteszt minkét esetben pozitív eredményt mutatott.  Őket gyanúsítottként kihallgatták.

Forrás és kép: Rendőrség

About regio33

Check Also

Táton találták meg a zavarban lévő nőt aki Dágról tűnt el

A rendőrségre 2018. július 11-én bejelentés érkezett arról, hogy egy 63 éves dági nő ismeretlen …

Hozzászólás