Otthon / Dorog hírei / Folyik a felkészülés Dorogon

Folyik a felkészülés Dorogon

Több játékos is távozott a piros-feketéktől.

Január 11-én kezdte meg a felkészülést az Dorogi FC labdarúgó csapata a tavaszi fordulókra. Egy három napos edzőtáborral kezdődött az év Szokolyán, ahol főleg erőnléti edzéseket végeztek a játékosok. Az első hét után itthon folytatódtak az edzések, ezen nem is kívánnak változtatni, a Tokod üveggyári műfüves pálya télen is alkalmas az edzések lebonyolítására.

Két edzőmérkőzést játszott le eddig a csapat, a tavalyi bajnok Budapest Honvédtól 3-1-re, míg a harmadosztályú III. Kerülettől 1-0-ra kaptak ki a piros-feketék.

További edzőmérkőzések:

 2018. 02. 03. szombat 11 óra
Dorogi FC – SK FC Vidrany
helyszín: Tokod, Monostori Tivadar UP Központ

2018. 02. 10. szombat 11 óra
Dorogi FC – MFK Lokomotiv Zvolen
helyszín: Tokod, Monostori Tivadar UP Központ

2018. 02. 17. szombat 11 óra
Dorogi FC – Inter Bratislava
helyszín: időjárás függvénye

Az első idei tétmérkőzést február 20-án vívja a csapat, a Magyar Kupa keretein belül. A Nyolcaddöntőben a Debrecen vendégeként lépnek pályára. A klub tájékoztatása szerint szurkolói buszt indítanak, melyre a hivatalos oldalon keresztül lehet jelentkezni.

Változás történt a játékoskeretben is, Kamarás Györgyöt visszarendelte a Balmazújváros, Füredi Patrik és Hartyán Dániel közös megegyezéssel szerződést bontott, távozott Göblyös Dániel is. Információk szerint Hauser Dániel, Fürjes Ádám és Perovics Dávid is távozhat kölcsönbe vagy véglegesen.

Az érkezők névsora egyenlőre elég rövid, a klub egyedül Kitl Miklós érkezését jelentette be, akit a DVTK csapatától vásároltak meg. Magyarországon az átigazolási időszak február 14-ig tart.

A bajnokság február 25-én folytatódik, a Dorog hazai pályán fogadja a Budaörs együttesét.

About regio33

Check Also

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús …

Leave a Reply