Otthon / Dorog hírei / Két telefont lopott el a dorogi munkásszállóról

Két telefont lopott el a dorogi munkásszállóról

A dorogi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 18 éves gyöngyösi férfit. Az egyik telefont nem csak elvitte, de meg is rongálta.

 

A Dorogi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett, lopás bűntett és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 18 éves gyöngyösi férfival szemben.

Íme a két telefon:

A gyanú szerint a férfi 2018. február 18-án éjszaka egy dorogi munkásszálló szobájában az ott alvó sértettektől készpénzt és mobiltelefont tulajdonított el.

A feljelentést követően a rendőrök azonosították a gyöngyösi lakost, akit február 19-én a Dorogi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgattak.

A rendőrök azt is megállapították, hogy az egyik telefonkészüléket megrongálta. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte. Kihallgatása során további két telefonlopást is beismert. A rendőrök az eltulajdonított készülékeket lefoglalták és a sértettek részére visszaadták.

Forrás és képek: Rendőrség

 

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply