Otthon / Dorog hírei / Nem sikerült a bravúr a Magyar Kupában-frissítve nyilatkozatokkal

Nem sikerült a bravúr a Magyar Kupában-frissítve nyilatkozatokkal

Idegenben szerzett góllal jutott tovább a Debrecen.

Nagy lehetőség előtt állt a Dorogi FC csapata a Magyar Kupa nyolcaddöntő visszavágóján, hiszen az első mérkőzésen Debrecenben nyertek 2-1-re a piros-feketék.

A mérkőzésre a hazaiak edzője kissé felforgatta a csapatot, a hétvégi csapathoz képes négy helyen változtatott. A szerdai korai kezdés és a -6 fokos hideg ellenére közel 800 néző látogatott ki a Buzánszky stadionba.

A mérkőzés kezdetén elmaradtak a várt debreceni rohamok, csendes mezőnyjáték folyt a pályán. A 17. percben egy les gyanús szituációból Sós emelt a dorogi hálóba, 0-1. Kisebb lehetőségei adódtak a hazaiaknak is, de a befejezésbe hiba csúszott.

A második félidőt jobban kezdte a Debrecen és egy beadás után ismét Sós volt eredményes, 0-2 az 59.percben.

A 66. percben szépített a Dorog, egy szöglet után Bora lőtt a kapuba, 1-2. Ekkor hosszabbításra állt a mérkőzés, de ezt láthatóan mindkét csapat el akarta kerülni. A 83. percben egy véleményes szöglet után Kinyik lőtt a kapuba, 1-3. Egy perc múlva Mészáros lőtt bombagólt 25 méterről, 2-3. Mindent megpróbált a Dorog, de már nem sikerült gólt lőnie, így a legjobb nyolc közé a Debrecen jutott 4-4-es összesítéssel, idegenben szerzett több góllal.

Jegyzőkönyv (Nemzeti Sport online):

DOROGI FC–DEBRECENI VSC 2–3 (0–1)
Dorog,
 Buzánszky Jenő Stadion,  Vezette: Farkas Ádám (Becséri Gergely, Varga Gábor)
DOROG: Vajda D. – Szalai A., Csató M., Bora, Németh Á. – Lénárt – Nagyházi (Faragó T., 64.), Szellák (Sitku, 87.) – Grabant (Szedlár, 54.), Vígh Á., Mészáros Á. Vezetőedző:Schindler Szabolcs
DEBRECEN: Kosicky – Kuti, Kinyik, Szatmári Cs., Barna Sz. – Filip – Sós B., Jovanovic, Ferenczi J. (Csősz, 92.) – Nagy K. (Szekulics, 86.) , Tisza (Tabakovic, 72.). Vezetőedző: Herczeg András
Gólszerző: Sós B. (0–1) a 16., Sós B. (0–2) az 58., Bora (1–2) a 66., Kinyik (1–3) a 84., Mészáros Á. (2–3) a 85. percben
MESTERMÉRLEG
Schindler Szabolcs: 
– Le a kalappal a csapat előtt, mert két meccsen is sikerült megszorítania a nagy hírű Debrecent. Erre lehet építeni, el kell viszont ismerni, hogy ekkora különbség van az élvonal és a másodosztály között.
Herczeg András: – Ezúttal jobban néztünk ki, mint a legutóbbi bajnokin, több játékosunk is jól teljesített. Ám amikor már úgy tűnt, hogy biztos a továbbjutásunk, gólt kaptunk, és ettől kicsit izgalmas lett a hajrá.

 

About regio33

Check Also

NUNKOVICS TIBOR VÁLASZT VÁR VÖLNER PÁLTÓL A LEHALLGATÁSI BOTRÁNY ÜGYÉBEN

Facebookon közzétett videójában a képviselő arra szeretne választ kapni, hogy valóban a kormánypárti államtitkár hatásköre …

Leave a Reply