Otthon / Dorog hírei / Sima vereséget szenvedett a Dorog

Sima vereséget szenvedett a Dorog

Élesedik a helyzet a tabella második felében.

A múlt heti elmaradt forduló után hazai pályán lépett pályára a Dorog NBII-es labdarúgó csapata. Az ellenfél a Gyirmót együttese volt, akik az előző szezonban még az első osztályban szerepeltek.

Hideg zuhanyként kezdődött a mérkőzés a hazaiak számára, a 3. percben ugyanis Horváth talált a kapuba, 0-1. Nem talált fogást a Dorog a vendégeken, ívelésekkel próbálkoztak, de a Gyirmót magas,fizikailag erős védői magabiztosan hárítottak. A félidőig nem forogtak veszélyben a kapuk, kivéve Vígh lövésénél, ami a hálóba kötött ki, de les címén a játékvezető érvénytelenítette a találatot.

A második félidő hasonlóan kezdődött az előzőhöz, egy bal oldali gyirmóti beadás után Csató rosszul találta el a labdát, öngól, 0-2. Továbbra se változott a játék képe, a hazaiak nem tudták feltörni a Gyirmót védelmét. Az első kapura lövés a 67. percben született Kovács révén. A 77. percben végképp eldönt a mérkőzés, Nagy tizenegyesből volt eredményes, 0-3. A 86. percben egy hazai szöglet után Sitku szépített, 1-3.

A gyenge napot kifogó piros-feketék sima vereséget szenvedtek a szervezettebb csapatjátékot mutató Gyirmóttól. A Dorog a 13. helyet foglalja el a tabellán 6 pontra a 18., kiesést jelentő helytől. Következő fordulóban a Soroksár látogat a Buzánszky stadionra, mindenképp formajavulásra van szüksége a dorogi fiúknak, hogy a három pontot begyűjtsék.

Jegyzőkönyv (Nemzeti Sport online):

DOROGI FC–GYIRMÓT FC GYŐR 1–3 (0–1)
Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 600 
néző. Vezette: Nagy Róbert (Becséri Gergely, Márkus Péter)
DOROG: Zima – Szalai A., Csató M., Bora, Németh Á. – Nagyházi (Kovács D., 57.) – Mészáros Á., Kitl M. (Szellák, 84.) – Faragó A., Vígh Á. (Sitku, 72.), Szedlár. Vezetőedző: Schindler Szabolcs
GYIRMÓT: Rusák – Villám, Szilvási, Széles, Présinger – Lázár P. – Nagy P., Paku – Szalánszki (Varga P., 72.), Horváth R. (Laki, 84.), Sandal (Kőris, 92.). Vezetőedző: Szepessy László
Gólszerző: Horváth R. (0–1) a 3., Csató M. (öngól, 0–2) az 50., Nagy P. (11-esből, 0–3) a 77., Sitku (1–3) a 86. percben
MESTERMÉRLEG
Schindler Szabolcs
: – Rossz meccs volt, lélektanilag a legrosszabb pillanatokban kaptuk az első két gólt. Küzdött, hajtott a csapat, de a párharcok legnagyobb részét a vendégek nyerték meg, és ez döntő volt.
Szepessy László: – A Dorog nem lepett meg minket, s a taktikánk mellett a játékosok minőségbeli különbsége döntött. Még sok a hiba a játékunkban, mert ha pontosabban futballozunk, több gólt is szerezhettünk volna. Az eredménnyel így is tökéletesen elégedett vagyok.

About regio33

Check Also

FRISS! Halálos motoros baleset történt Tát és Bajna között

Bajna és Tát között két motorkerékpár ütközött egymásnak. indexképünk illusztráció  

Hozzászólás