Otthon / Dorog hírei / Sima vereséget szenvedett a Dorog

Sima vereséget szenvedett a Dorog

Élesedik a helyzet a tabella második felében.

A múlt heti elmaradt forduló után hazai pályán lépett pályára a Dorog NBII-es labdarúgó csapata. Az ellenfél a Gyirmót együttese volt, akik az előző szezonban még az első osztályban szerepeltek.

Hideg zuhanyként kezdődött a mérkőzés a hazaiak számára, a 3. percben ugyanis Horváth talált a kapuba, 0-1. Nem talált fogást a Dorog a vendégeken, ívelésekkel próbálkoztak, de a Gyirmót magas,fizikailag erős védői magabiztosan hárítottak. A félidőig nem forogtak veszélyben a kapuk, kivéve Vígh lövésénél, ami a hálóba kötött ki, de les címén a játékvezető érvénytelenítette a találatot.

A második félidő hasonlóan kezdődött az előzőhöz, egy bal oldali gyirmóti beadás után Csató rosszul találta el a labdát, öngól, 0-2. Továbbra se változott a játék képe, a hazaiak nem tudták feltörni a Gyirmót védelmét. Az első kapura lövés a 67. percben született Kovács révén. A 77. percben végképp eldönt a mérkőzés, Nagy tizenegyesből volt eredményes, 0-3. A 86. percben egy hazai szöglet után Sitku szépített, 1-3.

A gyenge napot kifogó piros-feketék sima vereséget szenvedtek a szervezettebb csapatjátékot mutató Gyirmóttól. A Dorog a 13. helyet foglalja el a tabellán 6 pontra a 18., kiesést jelentő helytől. Következő fordulóban a Soroksár látogat a Buzánszky stadionra, mindenképp formajavulásra van szüksége a dorogi fiúknak, hogy a három pontot begyűjtsék.

Jegyzőkönyv (Nemzeti Sport online):

DOROGI FC–GYIRMÓT FC GYŐR 1–3 (0–1)
Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 600 
néző. Vezette: Nagy Róbert (Becséri Gergely, Márkus Péter)
DOROG: Zima – Szalai A., Csató M., Bora, Németh Á. – Nagyházi (Kovács D., 57.) – Mészáros Á., Kitl M. (Szellák, 84.) – Faragó A., Vígh Á. (Sitku, 72.), Szedlár. Vezetőedző: Schindler Szabolcs
GYIRMÓT: Rusák – Villám, Szilvási, Széles, Présinger – Lázár P. – Nagy P., Paku – Szalánszki (Varga P., 72.), Horváth R. (Laki, 84.), Sandal (Kőris, 92.). Vezetőedző: Szepessy László
Gólszerző: Horváth R. (0–1) a 3., Csató M. (öngól, 0–2) az 50., Nagy P. (11-esből, 0–3) a 77., Sitku (1–3) a 86. percben
MESTERMÉRLEG
Schindler Szabolcs
: – Rossz meccs volt, lélektanilag a legrosszabb pillanatokban kaptuk az első két gólt. Küzdött, hajtott a csapat, de a párharcok legnagyobb részét a vendégek nyerték meg, és ez döntő volt.
Szepessy László: – A Dorog nem lepett meg minket, s a taktikánk mellett a játékosok minőségbeli különbsége döntött. Még sok a hiba a játékunkban, mert ha pontosabban futballozunk, több gólt is szerezhettünk volna. Az eredménnyel így is tökéletesen elégedett vagyok.

About regio33

Check Also

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús …

Leave a Reply