Otthon / Dorog hírei / Elmarad a Dorog-Soroksár mérkőzés

Elmarad a Dorog-Soroksár mérkőzés

Ismét közbeszólt az időjárás.

A labdarúgó NBII. 25. fordulójában megrendezésre kerülő Dorog-Soroksár bajnoki mérkőzés az időjárási viszonyok miatt elmarad. A mérkőzés lejátszásának új időpontjáról később döntenek (várhatóan április 25-én kerül megrendezésre).

Nemzeti Sport online:  „A kétnapos esőzés és az éjszakai havazás következtében a pálya talaja tocsog a víztől és azt 6 cm vastag hótakaró borítja. A vonalazást elkészítettük, de a hó géppel való letolása nem lehetséges. Jelenleg az adminisztráción dolgozunk, s 11 óra körül tudjuk hivatalosan megerősíteni, hogy a mai mérkőzés elmarad” – tudtuk meg Tóth Lászlótól, a Dorogi FC technikai igazgatójától.

Buzánszky stadion látképe.

A tavaszi szezonban ez már a második olyan forduló, mely mérkőzéseinek nagy részét el kell halasztani. A Nyíregyháza-Dorog mérkőzést április 11-én, 19 órakor rendezik meg a szabolcsi megyeszékhelyen.

Nyíregyházán 40-50 cm-es hó borítja a pályát, természetesen a mérkőzés (Nyíregyháza-Kazincbarcika) ott is elmarad, törölték a Cegléd-ZTE, Budaörs-Szeged és a Vác-Mosonmagyaróvár mérkőzést is.

fotó: facebook/Nyíregyháza Spartacus FC

About regio33

Check Also

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús …

Leave a Reply