Otthon / Dorog hírei / Értékes egy pont a listavezető ellen

Értékes egy pont a listavezető ellen

Nem tudott az MTK gólt lőni a Dorognak.

Két gól nélküli mérkőzés után a listavezető MTK ellen lépett pályára a Dorogi FC csapata. A mérkőzés érdekessége, hogy az M4 csatorna élőben közvetítette az összecsapást.

A 7,5 milliárd Ft-ból újjáépített „betonstadionban” megrendezett mérkőzés első félidejében a hazaiak próbáltak kezdeményezni, de a dorogi védelem jól állta a sarat. A kissé tartalékos MTK mezőnyfölénybe játszott, de komoly helyzetet egy esetben alakítottak ki, de a vendégek kapusa Vajda hárított. A Dorog erejét felemésztette a védekezés, ellentámadásokra nem igazán futotta. A félidő így 0-0-ás eredménnyel zárult.

A második félidő is hasonló forgatókönyv szerint alakult, a Dorog védekezett és próbáltak ellentámadásokat vezetni. Egy egy lehetőség kialakult, de az eredményt nem befolyásolta.

Zsinórban a harmadik mérkőzésén játszott 0-0-ás döntetlen a Dorog csapata. Összességében elmondható, hogy a védekezés jól működik, de a támadásokkal még sok a tennivaló, Szedlár játéka nélkül elég vérszegény a piros-fekete alakulat.

A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a hetvenedik perc körül a vendég szurkolók egy füstbombát hoztak működésbe, majd a hazai security a szurkolókra támadt. A megengedett intézkedések helyett agresszíven léptek fel, fizikai erőszakot alkalmazva. Kíváncsian várjuk, hogy a dorogi klub tesz hivatalos lépéseket a szurkolóikat ért atrocitások miatt.

Jegyzőkönyv (Nemzeti Sport online):

MTKDOROG 0–0

Hidegkuti stadion, 1358 néző. Vezette: Takács János(Bornemissza Norbert, Garai Péter)
MTK: Szentpéteri – Bori (Katona, 76.), Talabér, Gengeliczki, Deutsch – Vass P., Schafer, Vass Á., Korozmán – Kulcsár (Hrepka, 60.), Jakab (Kanta J. 60.). Vezetőedző: Feczkó Tamás.
DOROG: Vajda – Szalai A., Csató, Bora, Németh Á. – Lénárt – Faragó, Nagyházi (Szellák, 79.), Mészáros, Kittl M. (Kovács  D., 75.) – Simon A. (Végh Á., 70.) Vezetőedző: Schindler Szabolcs.
MESTERMÉRLEG
Feczkó Tamás: – Lassan és gyengén játszottunk a mai mérkőzésen, emiatt nehezen tudtunk helyzeteket kialakítani. A vendégcsapat hősiesen védekezett és rászolgált az egy pontra.
Schindler Szabolcs: – Büszke vagyok a csapatomra, hiszen ismét bebizonyítottuk a jó erőkből álló MTK ellen, hogy a jelenlegi pozíciónknál előrébb kellene tartanunk. Remélem, ezután a mérkőzés
után jelentősen javult majd a jövőképünk. Megérdemeltük a döntetlent.

About regio33

Check Also

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús …

Leave a Reply