Otthon / Dorog hírei / A Mosonmagyaróvár is megverte a Dorogot

A Mosonmagyaróvár is megverte a Dorogot

Egy pontra a kieső helytől.

A szerdai nyíregyházi mérkőzés után ismét idegenbe lépett pályára a Dorog NBII-es labdarúgó csapata. A három ponttal kevesebbet gyűjtő, kieső helyen álló Mosonmagyaróvár vendégeként kellett bizonyítani piros-feketéknek, hogy a másodosztályban a helyük.

Rosszabbul nem is kezdődhetett volna a mérkőzés, Lénárt lerántása után tizenegyeshez jutott a hazai csapat, a büntetőt Kulcsár magabiztosan értékesítette, 1-0. A félidő további részében mezőnyjáték folyt, az egyetlen dorogi helyzet Mészáros előtt adódott, aki 13 méteres lövését a hazai kapus hárította.

A félidőben Berkó helyett Vígh lépett a pályára, így végre egy csatárt is a csapatba tudhattak a szurkolók. Próbálkozott a Dorog, de a 60. percben növelte előnyét a hazai csapat. Szöglet utáni lepattanó labdát Bartos lőtte a kapuba, 2-0. A 86. percben szépített a Dorog, egy szöglet utáni kavarodást Szalai használt ki, 2-1. A hátralévő percekben már nem tudott egyenlíteni a vendégcsapat, így eddig nem látott mélységekbe került a tabellán. Mentálisan és fizikálisan leépített csapatnak a hátralevő 9 mérkőzésen kell kiharcolni a bennmaradást.

Jegyzőkönyv (Nemzeti Sport online):

CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR–DOROG 2–1 (1–0)
Mosonmagyaróvár, 500 
néző. Vezette: Oláh Gábor (Cserna László, Király Zsolt)
MOSONMAGYARÓVÁR: Heinrich – Kovács B., Szépe, Spirulisz, Katona K. – Zsirai, Bakos – Bartos J. (Winkler, 79.), Lőrinczy, Kapacina V. (Vágó L., 53.), Kulcsár K. (Maly, 70.). Vezetőedző: Várhidi Péter
DOROG: Vajda – Csató, Bora, Berkó (Vígh, a szünetben) – Szalai A., Tomás, Mészáros Á., Nagyházi (Városi, 72.), Kitl M. – Szedlár, Faragó. Vezetőedző: Schindler Szabolcs
Gólszerző: Kulcsár K. (11–esből, 1–0) a 2., Bartos (2–0) a 61., Szalai A. (2–1) a 85. percben
MESTERMÉRLEG
Kostornyák Zsolt megbízott edző
: – Fontos győzelmet sikerült szereznünk, összeszedtük magunkat és a lehető legjobbkor rúgtuk a gólokat. Érthetetlen, hogy egy agyonnyert meccset a végén hogyan tudunk ilyen szorossá tenni.
Schindler Szabolcs: – Az első percben megkaptuk a szokásos tizenegyesünket. A csapat veszélyesen támadott az egész mérkőzésen, rengeteg gólszerzési lehetőségünk volt, sajnos, ezek nagyrészt kimaradtak.

About regio33

Check Also

FRISS! Halálos motoros baleset történt Tát és Bajna között

Bajna és Tát között két motorkerékpár ütközött egymásnak. indexképünk illusztráció  

Hozzászólás