Otthon / Dorog hírei / Pontmentés a hajrában

Pontmentés a hajrában

Egy pontnak örülhetett a Dorog.

A márciusi rossz időjárás miatt elhalasztott mérkőzést pótoltak a labdarúgó NBII-ben, ahol a dorogi csapat a Soroksárt fogadta hazai pályán. A hétvégi első győzelem után a szurkolók abban bíztak, hogy ettől lendületet kap a csapat és ez újabb győzelmet eredményez. A Lipcsei Péter által vezetett „kis fradi” a középmezőnyben helyezkedik el, így nyugodtak készülhettek a mérkőzésre.

Az első negyed óra mezőnyjátékkal telt, mindkét csapat próbált fogást találni a másikon. A 21. percben Németh baloldali beadását Faragó lőtte a hálóba, 1-0. Nem tartott sokáig a hazai öröm, egy buktatásért megítélt tizenegyesből Gyömbér egyenlített, 1-1.

A második félidő is hasonló játékot hozott, főleg a mezőnyben zajlott a mérkőzés. A 66. percben váratlanul előnyt szerzett a Soroksár, egy védelmi megingás után Vajda buktatta a vendégek játékosát, újabb büntető. Gyömbér ezúttal is higgadt maradt és a felső sarokba lőtt, 1-2.

Nem tudtak a hazaiak helyzetbe kerülni, tartotta az előnyét a Soroksár. A 90. percben azonban pontot mentettek a piros-feketék, Városi lövése kijött a kapusról, Sitku a léc alá bombázott, 2-2.

Az eredmény már nem változott, így egy pontot szerzett a Dorogi FC.

Jegyzőkönyv (Nemzeti Sport online):

DOROGI FC–SOROKSÁR SC 2–2 (1–1)
Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 500
 néző. Vezette: Szilasi Szabolcs (Máyer Gábor, Mohos Milán)

DOROG: Vajda D. – Szalai A., Csató M., Bora, Németh Á. – Lénárt, Nagyházi – Faragó T., Mészáros Á. (Városi, a szünetben), Szedlár (Simon A., 68.) – Vígh Á. (Sitku, 62.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs
SOROKSÁR
: Steer – Fülöp N., Dvorschák (Gyepes, 22.), Valencsik, Silye – Huszák, Gyömbér – Gárdos (Albert Á., 69.), Tamási Zs., Lakatos I. – Popov (Kundrák N., 80.). Vezetőedző: Lipcsei Péter
Gólszerző
: Faragó T. (1–0) a 21., Gyömbér (11-esből, 1–1) a 26., Gyömbér (11–esből, 1–2) a 67., Sitku (2–2) a 90. percben
MESTERMÉRLEG
Schindler Szabolcs
: – Meg sem közelítettük vasárnapi játékunkat, mert Mészáros Áron sérülés miatt a szünetben kiesett a csapatból. A többi játékosomból hiányzott a frissesség, és ez döntő volt.
Lipcsei Péter
: – Már zsebben érezhettük a három pontot, de bosszantó, hogy az utolsó percben kapott góllal pontokat veszítettünk. A hasonló mérkőzéseket meg kellene nyernünk, hogy felzárkózzunk az élmezőnyhöz.

About regio33

Check Also

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús …

Leave a Reply