Otthon / Dorog hírei / Bravúros győzelem

Bravúros győzelem

Legyőzte a Kisvárdát a Dorog.

A tabella 2. helyén álló, fél lábbal már feljutó Kisvárdát fogadta a Dorogi FC csapata a labdarúgó NB II. 33. fordulójában. Nagy szüksége volt a hazaiaknak a három pontra, hisz az utóbbi időben közel került a kieső helyekhez.A sok sérült miatt nehéz helyzetben lévő Dorog jól kezdte a mérkőzést, az 5. percben Vígh előzte meg a vendégek védőjét, aki kézzel ütött a labdába, büntető. Fürjes állt a labda mögé, higgadtan a kapuba gurított, 1-0.

Próbálkoztak a vendégek, de jól állta a sarat a hazai csapat védelme, egyetlen helyzet adódott a Kisvárda előtt, de Zima a helyén volt.

A második félidőben meddő fölényben játszott a vendégcsapat, de a kaput nem veszélyeztették. A dorogi Faragó kétszer is eldönthette volna a mérkőzést, először fejesét védte a vendégek kapusa, majd egy beadást lőtt a kapu főlé. Küzdöttek, hajtottak a hazaiak, akik nagy csatában kihúzták a hátralévő időt és ezzel a bravúrgyőzelemmel fellélegezhetnek.

Jegyzőkönyv (Nemzeti Sport online):

DOROGI FC–KISVÁRDA MASTER GOOD 1–0 (1–0)
Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 250 
néző. Vezette: Nagy Róbert (Varga Zsolt, Márkus Tamás)
DOROG: Zima – Szalai A., Csató, Lénárt, Fürjes – Nagyházi, Kitl M. – Faragó T. (Simon A., 93), Városi, Szedlár (Szellák, 90.) – Vígh Á. (Sitku, 42.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs
KISVÁRDA: Zöldesi – Izing, Rjasko, Papucsek (Hej, 55.) – Zanko, Oláh G., Lucas, P. Rados (Misic, 55.) – Heffler N. – Lukács R., Horváth Z. (Ilics, 70.). Vezetőedző: Kondás Elemér
Gólszerző: Fürjes (11-esből, 1–0) az 5. percben
MESTERMÉRLEG
Schindler Szabolcs
: – Fantasztikusnak tartom, hogy legyőztük az élvonalba igyekvő Kisvárdát. Ezzel a hatalmas bravúrral tettünk egy újabb lépést a bennmaradás felé, de a kötél még ott van a nyakunkon.
Kondás Elemér: – A mérkőzés elején kapott gól megfogta a csapatot, a hazaiak pedig a vezetés tudatában nagy akarattal és alázattal futballoztak. Ezúttal pontatlanok voltunk.

 

About regio33

Check Also

ELTŰNÉS MIATT KERESSÜK GYŐRI LAJOST

Az idős férfi eltűnése kapcsán a Dorogi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri. A Dorogi Rendőrkapitányság …

Leave a Reply