Otthon / Dorog hírei / Győzött a Dorog

Győzött a Dorog

Szinte biztos a bennmaradás.

Az elmúlt forduló győzelmeinek köszönhetően nyugodtabban várta hazai mérkőzését a Dorogi FC csapata. Az ellenfél az a Csákvár volt, aki egy ponttal szerzett kevesebbet a hazaiaknál.

Szépszámú közönség előtt kezdődő mérkőzésen a hazai csapat meddő fölényével indult a játék. Meglepetésre a 26. percben egy véleményes szituáció után a játékvezető tizenegyest ítélt a Csákvár javára, melyet a rutinos Sándor magabiztosan értékesített, 0-1. A szünetig nem változott az eredmény.

A második félidőben támadólag lépett fel a Dorog, melynek meglett az eredménye. Városit buktatták a tizenhatoson belül, a büntetőt Mészáros értékesítette, 1-1. Továbbra is a hazaiak kezdeményeztek, a vendégek kontrákra rendezkedtek be. A 73. percben egy keresztlabdát Tar lőtte nagy helyzetben a dorogi kapu mellé.

A 83. percben jött a mindent eldöntő gól, Szedlár szögletét Városi fejelte a kapuba, 2-1. Az eredmény ezután már nem változott, így a Dorog zsinórban harmadik győzelmét aratta, így elkerült a kiesőzónából.

Jegyzőkönyv (Nemzeti Sport online):

DOROGI FC–AQVITAL FC CSÁKVÁR 2–1 (0–1)
Dorog, 600
 néző. Vezette: Molnár Attila (Punyi Gyula, Berényi Ákos)
DOROG:
 Zima – Szalai A., Csató, Lénárt, Fürjes – Nagyházi (Vígh Á., a szünetben), Faragó T., Mészáros Á., Kitl M. (Szellák, 85.), Szedlár – Városi (Sitku, 89.) Vezetőedző: Schindler Szabolcs
CSÁKVÁR:
 Hermány – Horvat, Kiprich D., Tar, Baranyai Á. – Sándor Gy., Bokros – Tamás (Réti, 78.), Király B. (Molnár Cs., 59.), Oldal (Sejben, 70.) – Bobál G. Vezetőedző: Szijjártó István
Gólszerző:
 Sándor Gy. (11-esből, 0–1) a 26., Mészáros Á. (11-esből, 1–1) az 54., Városi (2–1) a 83. percben
MESTERMÉRLEG
Schindler Szabolcs: 
– Az első félidőben tompán futballoztunk, nagyon nem tetszett, ahogyan játszottunk. A második félidőben nagy energiákat mozgósítottunk a gólszerzés érdekében, és megérdemelten fordítottuk meg a mérkőzést.
Szijjártó István:
 – Gyámoltalan és gyáva játékkal nem lehet mérkőzést nyerni.

 

About regio33

Check Also

FRISS! Halálos motoros baleset történt Tát és Bajna között

Bajna és Tát között két motorkerékpár ütközött egymásnak. indexképünk illusztráció  

Hozzászólás