Otthon / Dorog hírei / Győzött a Dorog

Győzött a Dorog

Szinte biztos a bennmaradás.

Az elmúlt forduló győzelmeinek köszönhetően nyugodtabban várta hazai mérkőzését a Dorogi FC csapata. Az ellenfél az a Csákvár volt, aki egy ponttal szerzett kevesebbet a hazaiaknál.

Szépszámú közönség előtt kezdődő mérkőzésen a hazai csapat meddő fölényével indult a játék. Meglepetésre a 26. percben egy véleményes szituáció után a játékvezető tizenegyest ítélt a Csákvár javára, melyet a rutinos Sándor magabiztosan értékesített, 0-1. A szünetig nem változott az eredmény.

A második félidőben támadólag lépett fel a Dorog, melynek meglett az eredménye. Városit buktatták a tizenhatoson belül, a büntetőt Mészáros értékesítette, 1-1. Továbbra is a hazaiak kezdeményeztek, a vendégek kontrákra rendezkedtek be. A 73. percben egy keresztlabdát Tar lőtte nagy helyzetben a dorogi kapu mellé.

A 83. percben jött a mindent eldöntő gól, Szedlár szögletét Városi fejelte a kapuba, 2-1. Az eredmény ezután már nem változott, így a Dorog zsinórban harmadik győzelmét aratta, így elkerült a kiesőzónából.

Jegyzőkönyv (Nemzeti Sport online):

DOROGI FC–AQVITAL FC CSÁKVÁR 2–1 (0–1)
Dorog, 600
 néző. Vezette: Molnár Attila (Punyi Gyula, Berényi Ákos)
DOROG:
 Zima – Szalai A., Csató, Lénárt, Fürjes – Nagyházi (Vígh Á., a szünetben), Faragó T., Mészáros Á., Kitl M. (Szellák, 85.), Szedlár – Városi (Sitku, 89.) Vezetőedző: Schindler Szabolcs
CSÁKVÁR:
 Hermány – Horvat, Kiprich D., Tar, Baranyai Á. – Sándor Gy., Bokros – Tamás (Réti, 78.), Király B. (Molnár Cs., 59.), Oldal (Sejben, 70.) – Bobál G. Vezetőedző: Szijjártó István
Gólszerző:
 Sándor Gy. (11-esből, 0–1) a 26., Mészáros Á. (11-esből, 1–1) az 54., Városi (2–1) a 83. percben
MESTERMÉRLEG
Schindler Szabolcs: 
– Az első félidőben tompán futballoztunk, nagyon nem tetszett, ahogyan játszottunk. A második félidőben nagy energiákat mozgósítottunk a gólszerzés érdekében, és megérdemelten fordítottuk meg a mérkőzést.
Szijjártó István:
 – Gyámoltalan és gyáva játékkal nem lehet mérkőzést nyerni.

 

About regio33

Check Also

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús …

Leave a Reply