Otthon / Esztergom hírei / Esztergom: Egy ezrest akart erőszakkal visszakövetelni

Esztergom: Egy ezrest akart erőszakkal visszakövetelni

Vélt tartozást akart behajtani ismerősétől H. András.

Önbíráskodás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya H. András ellen. A 32 éves esztergomi férfi a gyanú szerint társával, a 23 éves É. Istvánnal 2018. június 4-én Esztergomban egy parkban odament egy ismerőséhez, akitől pénzt követelt.

 

H. András szerint a sértett tartozott É. Istvánnak, ezért 1000 forint átadására szólította fel őt. Amikor a sértett ezt megtagadta, H. András megütötte őt.

A sértett ekkor elfutott, a gyanúsítottak pedig utána eredtek. Amikor utolérték, a földre rántották a sértettet és megrugdosták őt, majd távoztak a helyszínről.

Videó a férfi elvezetéséről:

A sértett ezt követően feljelentést tett a rendőrségen. Az esztergomi rendőrök azonnal az elkövetők felkutatására indultak. Rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat és előállították őket az Esztergomi Rendőrkapitányságra. A nyomozók É. Istvánt garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd szabadon engedték. H. Andrást a rendőrség őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

Forrás és képek: Rendőrség

 

 

About regio33

Check Also

5+1 RÁADÁS 

Öt körözés volt az ellen a férfi ellen, akit az esztergomi rendőrök igazoltattak, nála kábítószergyanús …

Leave a Reply