Otthon / Egészség - Életmód / Nyergesújfalu 18,9 millió forintért vásárol gyorstesztet

Nyergesújfalu 18,9 millió forintért vásárol gyorstesztet

Mihelik Magdolna, Nyergesújfalu polgármestere arról határozott, hogy az önkormányzat 3200 koronavírus kimutatására alkalmas olyan gyorstesztet vásárol 18,9 millió forintért, amelynek egyedüli magyarországi forgalmazója egy szentendrei kft.

Egy másik esztergomi cégtől 400 védőmaszkot rendeltek 806 ezer forintért, szintén járási székhelyű az a kft., amelytől műanyag ételtárolókat és evőeszközöket vásároltak 618 ezer forintért. Ötezer háromrétegű szájmaszk megvásárlásáról is döntés született, a 2,2 millió forint értékű eszköz beszállítója egy lábatlani kft. Egy, a felvidéki Kassán bejegyzett cégtől 573 ezer forint értékben rendelt a város lázat kimutató eszközöket. Egy főutcai „konténerkórház” kialakításához vizes szerelvényekkel ellátott két konténert bérel a város március 25-től két hónapra 1,9 millió forintért egy magyar-osztrák tulajdonú, szentendrei székhelyű cégtől. A kiadásokat a városi költségvetési rendelet tartalék keretéből fizetik.

Forrás: kemma.hu

About regio33

Check Also

A megye minden tűzoltóságának festett a kunhegyesi festőművész

„…az én mindennapi hőseimnek, díszítsék a laktanyák falát megbecsülésem jeleként.” Kolozsvári Johanna nyugdíjas amatőr festőművész …

Leave a Reply