Otthon / Egyéb / Becsületbeli ügy

Becsületbeli ügy

Nunkovics Tibor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Komárom-Esztergom megyei országgyűlési képviselője, frakcióvezető-helyettes kiemelten fontos feladatának tekinti a gyári munkások érdekképviseletét, hiszen maga is dolgozott ebben a környezetben, így tisztában van a nagyvállalati körülményekkel. Keddi parlamenti beszédében határozottan kiáll a nagypénteken meghozott munkaügyi rendelet ellen. Videó!

https://www.facebook.com/nunkovicstibor/videos/556334458328210/

A teljes bejegyzés itt olvasható

A munkavállalókat kiszolgáltatott helyzetbe hozza a kormány a 24 hónapos munkaidőkeret bevezetésével. A kényszerű leálláson lévő cégek ugyanis most állásidőre járó alapbért fizetnek az el nem bocsátott dolgozók számára, később a 24 hónapos munkaidőkeret alatt viszont lehetősége lesz a munkaadónak az így kiesett órákat ledolgoztatni a munkavállalókkal. A cégeket így semmilyen veszteség nem éri, miközben a munkavállalót lehet kötelezni a 12 órás műszakokra, a hétvégi munkavégzésre, mindezt pótlékmentesen.

A közös teherviselésbe csak a munkavállalók rokkannak bele.

Nunkovics Tibor már húsvétkor reagált a nagypénteken meghozott rendeletre Facebook bejegyzésben, valamint a Magyar Hang online hírportálban megjelent közleményében.

About regio33

Check Also

1992-ben ezen a napon avatja fel Göncz Árpád a restaurálás után felállított Turul szobrot

Európa legnagyobb ércmadara a tatabányai Turul-emlékmű. A szobormadár szárnyainak fesztávolsága 15 méter. Részlet az államfő …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük