Otthon / Országos hírek / Elfogták a betörőt

Elfogták a betörőt

Sárisápon szombat éjjel követte el a bűncselekményeket

Négy bűncselekmény elkövetését ismerte be a dorogi nyomozóknak a 28 éves N. Renátó, aki Sárisápon garázdálkodott.

Három bűncselekményt követett el a gyanú szerint 24 óra alatt N. Renátó. A 28 éves férfi 2020. április 25-én éjszaka a kerítésen át bemászott egy sárisápi családi ház udvarára, és onnan egy hintaágyat tulajdonított el.

Ugyanezen az estén megpróbált egy sárisápi lakatos műhelybe bejutni, de miután nem tudta felfeszíteni a zárat, továbbállt.

Ezután egy közeli garázshoz ment, aminek ajtaját befeszítette, és onnan ellopott egy segédmotoros-kerékpárt. Mindezek után még bement az udvaron található műhelybe, ahol különböző kéziszerszámokat vett magához, majd távozott.

A tulajdonosok reggel vették észre a lopásokat, ezután tettek feljelenést a rendőrségen. A Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozói rövid időn belül azonosították és másnap elfogták a feltételezett elkövetőt. A férfi otthonában tartott kutatás során az ellopott holmikat is megtalálták, amiket visszaadtak tulajdonosaiknak.

N. Renátó gyanúsítotti kihallgatásán a fenti három esten túl még egy bűncselekmény elkövetését is beismerte. Elmondta, hogy 2019 novemberében egy parkoló tehergépkocsiból eltulajdonított két akkumulátort. A férfi ellen kétrendbeli lopás bűntett, egyrendbeli lopás vétség és egyrendbeli lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(forrás)

About regio33

Check Also

HAMAROSAN INDUL AZ OBBPOINT

A sebesség alapon működő hűségpontrendszerrel a szabályosan közlekedőket jutalmazza a rendőrség. Az ORFK Országos Balesetmegelőzési …

Leave a Reply