Otthon / Dorog hírei / Elindul az élet a Palatinus-tó körül is

Elindul az élet a Palatinus-tó körül is

Az Öböl Music Beach megnyitott, a Palatinus-Tófürdő május 23-án, a Kacsa kocsma pedig május 15-én pénteken nyitja meg a kapuit.

Ma nyitott ki az Öböl Music Beach. A strand májusban ingyenesen látogatható, amely hétvégente 12 és 18 óra között lesz nyitva. Júniustól pedig minden nap 10 órától 20 óráig várják a vendégeket 800 Ft-os belépőjegyár mellett (12 éves kor alatt ingyenes). Parkolás a strand területén: 900 Ft/személygépkocsi, 500 Ft/motorkerékpár.

Várhatóan május 23-án, szombaton nyitja meg a kapuit a strand a nagyközönség előtt. A nyitvatartás a megszokott időben történik majd, hétköznaponként 9 és 19 óra között, hétvégén pedig 9 és 20 óra között. A 2020-as jegyárak a következők – napijegy: 600 Ft, délutáni jegy: 500 Ft, gyermek napijegy (6-14 éves korig): 300 Ft. A Kacsa kocsma május 15-étől várja a vendégeit a megszokott nyitvatartási időben. Az élménykombinát területén található lángosos és hekkes pedig május 16-án, szombaton nyit ki. Augusztus 15-ig a koncertek elmaradnak (a kormányrendelet értelmében). A koncerteket a nyár végén pótolják majd be, ezért várhatóan kitolják a szezonzárót is.

(forrás)

About regio33

Check Also

A legfőbb baleseti ok a gyorshajtás

Folyamatosak az ellenőrzések Komárom-Esztergom megyében a szabályszegő járművezetők kiszűrése érdekében. Újabb gyorshajtókkal szemben intézkedtek a …

Hozzászólás