Otthon / Dorog hírei / Három baleset is történt a 10-es főúton

Három baleset is történt a 10-es főúton

Vasárnap este Táton, hétfőn hajnalban a 10-es főút dorogi szakaszán, reggel pedig Süttő-Neszmély között történt baleset – írja rendőrségi információkra hivatkozva a Dorogi-medence. A portál megtudta: személyi sérülés csak Táton történt.

Július 5-én, 20 óra körül két személygépkocsi – információnk szerint két Ford – ütközött össze a bajnai elágazásnál. A rendőrség tájékoztatása szerint a vétkes sofőr az Esztergomi úton haladt a Vasút köz felé, amikor rá akart fordulni az 1119-es útra. Csakhogy nem adott elsőbbséget a szemből érkező, szabályosan közlekedő gépjárműnek, így a két kocsi összeütközött. A vétlen sofőr és utasa megsérült: a két személyt kórházba szállították.

Néhány órával később Dorogon vadat gázoltak el. Kiderült, a Bécsi úton található benzinút és Tokodaltáró között vaddisznó szaladt át az úton, melyet elütött egy arra közlekedő autós. A járműben anyagi kár keletkezett, az állat állapotáról nincsenek információk, de valószínűleg elpusztult.

Hétfőn reggel Süttő és Neszmély között is zúgtak a szirénák: a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint három kocsi ütközött össze a 10-es főúton található vasúti átjárónál. A helyszínre a komáromi hivatásos tűzoltók vonultak, a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták az útszakaszt. A rendőrség közölte: személyi sérülés nem történt.

(forrás)

About regio33

Check Also

Megszületett a XI. Komárom-Esztergom Megyei Fotópályázat eredménye.

A Féja Géza Közösségi Ház tájékoztatása szerint a hagyományos megnyitó elmarad, de december 10-én virtuálisan …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük