Otthon / Egyéb / 24 órán belül elfogták a tolvajt Esztergomban

24 órán belül elfogták a tolvajt Esztergomban

Egy Esztergom-kertvárosi garázsból lopott a 32 éves férfi.

A lakatot lefeszítve jutott be egy Esztergom-kertvárosi garázsba K. Sándor 2020. július 3-án éjszaka. A férfi értékek után kutatott a helyiségben, majd az ott lévő fém és réz tárgyakat, tányérokat, szerszámokat, karórákat és mobiltelefonokat egy zsákba pakolta, és távozott a helyszínről. A sértett másnap reggel vette észre a lopást, majd három nappal később feljelentést tett a rendőrségen.

Az esztergomi rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek az elkövető azonosítása érdekében, akit a feljelentést követő napon elfogtak és gyanúsítottként kihallgattak. A 32 éves K. Sándor beismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy a lopott értékek nagy részét leadta egy Esztergom-kertvárosi MÉH-telepen. Az egyenruhások ezeket a telepen megtalálták, és visszaadták azokat a tulajdonosnak. K. Sándor ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(forrás)

About regio33

Check Also

SCHADL LETARTÓZTATÁSBAN, VÖLNER SZABADLÁBON

Völner–Schadl-ügy: Völner letartóztatása helyett három előzetesben lévőt kiengedtek. A Völner–Schadl-ügyben már csak hárman vannak letartóztatásban, …

Leave a Reply